Elena Udrea, despre interviul din GSP: Nu am dat niciun interviu. Ce spune despre oferta Netflix UPDATE

Informaţie inedită lansată de Elena Udrea. Fostul ministrul al Turismului spune că este curtată de Netflix pentru a face un serial, anunţă Hotnews.ro, care citează Gazeta Sporturilor. Elena Udrea a venit cu precizări despre interviul apărut în GSP.

29 mai 2018, 07:02
Elena Udrea, despre interviul din GSP: Nu am dat niciun interviu. Ce spune despre oferta Netflix UPDATE

UPDATE „Nu am dat niciun interviu, am convenit că e doar o discuţie la o cafea, dacă jurnalistul, fie el si de la Gazeta, tot bătuse atâta drum… ca doi romani aflati în partea cealaltă a lumii. Probabil că a fost aşa plictisitor ce am spus eu încât singurul titlu care să merite deplasarea a fost acesta. Nu e vorba de o ofertă concretă, în niciun caz nu s-a discutat vreo sumă până acum şi nici nu am spus aşa ceva”, a declarat Elena Udrea pentru EvZ.ro.

Despre procesul Gala Bute, care aşteaptă sentinţa definitivă, Elena Udrea a spus că speră că se va rejudeca.

„Nu pot fi de acord să fiu executată doar pentru că aşa vor Coldea, Kovesi şi cei care fac “culoarele din justiţie”. Şi după ce abuzurile din Romania despre care deja se vorbeşte în toată lumea vor înceta şi ne vom întoarce la o normalitate care să ne ajute ca popor să ne dezvoltam nu să regresăm, ca acum, mă gândesc să revin în politica, mai ales văzând cine a rămas să conducă ţara astăzi. Dar vom vedea. Prioritatea mea este viata mea personala, copilul pe care îl astept şi pe care îmi doresc să îl nasc şi să îl cresc în ţara mea”, a precizat Elena Udrea.

_____________

”Am avut, am o propunere de la Netflix. Să fac un serial. ”Am primit propunerea când eram în România, dar acum li se pare și mai interesant că sunt aici” , susține Elena Udrea într-un interviu acordat în Costa Rica Gazetei Sporturilor.

Udrea a precizat pentru sursa citatată şi că deja a purtat primele discuţii cu oficialii Netflix.

Elena Udrea se gândește serios să își facă o afacere în Costa Rica, iar fostul ministru al Turismului se gândește deja la exportul de fructe.

“M-am gândit la export de fructe. Dar e foarte greu. Aici sunt producătorii. Când mă mai plimb așa, mai fac o poză. Mai văd banane, mango pică pe stradă aici. Mango sunt ca la noi dudele. Primăvara e plin de mango pe străzi. Papaya. Ananasul e foarte bun. Dar merge foarte încet treaba cu afacerea. Plus că ei au marii exportatori de banane. Dole, spre exemplu.”, a declarat Elena Udrea.

Nu a fost singura idee pe care a avut-o fostul deputat.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au amânat pentru 5 iunie decizia definitivă în dosarul „Gala Bute”, în care fostul ministru al Dezvoltării Regionale Elena Udrea – aflată în Costa Rica – a fost condamnată, în primă instanţă, la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Tot miercuri, preşedintele Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda, a anunţat că Elena Udrea a sesizat Comisia cu privire la dosarul “Gala Bute”, iar sesizarea acesteia a fost coroborată cu cea făcută de fostul preşedinte Traian Băsescu.

Manda a explicat că a înţeles că în acest dosar a existat cooperare între SRI şi DNA, cu toate că DNA a informat Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) că nu a colaborat cu SRI în acest caz.

La ultimul termen al procesului, procurorii DNA au cerut majorarea pedepselor primite de Elena Udrea şi de fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obeja, dar şi pentru ceilalţi inculpaţi.

La sfârşitul săptămânii trecute, Elena Udrea, aflată în Costa Rica, spunea că a decis împreună cu avocaţii să ceară repunerea pe rol a dosarului, după ce fostul preşedinte Traian Băsescu a făcut public un document al SRI, despre care spune că este strict secret şi i-a parvenit în urmă cu câteva luni, vizând dosarul Gala Bute.

Traian Băsescu spunea că acest document arată că a existat un plan de cooperare între DNA şi SRI şi că a sesizat CSM, Inspecţia Judiciară, ministrul Justiţiei şi Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI.