Elena Udrea: „Cred că deputaţii NU vor vota arestarea lui Ioan Oltean”. Ce spune despre Crinuţa Dumitrean

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, miercuri, că, în opinia sa, deputaţii nu vor vota cererea DNA de încuviinţare a arestării deputatului Ioan Oltean.  

09 dec. 2015, 12:23
Elena Udrea: „Cred că deputaţii NU vor vota arestarea lui Ioan Oltean”. Ce spune despre Crinuţa Dumitrean

Elena Udrea a precizat că nu îi dă sfaturi lui Ioan Oltean. Ea a menţionat că speră că deputatul Ioan Oltean a învăţat din exemplul său şi nu a fost luat prin surprindere.

Citeşte şi: Ioan Oltean află dacă poate fi ARESTAT. Deputaţii votează cererile DNA: „Mi-am făcut bagajul”

„Nu-i dau sfaturi lui Ioan Oltean că este un politician mai vechi decât mine. În ceea ce priveşte situaţia lui Juridică, sper că a învăţat din exemplul meu şi nu a fost luat prin surprindere. Dacă nu a învăţat, asta e, învaţă acum. Cred că deputaţii nu vor vota arestarea sa pentru că urmărirea penală este începută. În situaţia sa nu se dă vot pentru urmărire penală. Deci el este deja urmărit penal, inculpat”, a declarat Elena Udrea.

Întrebată despre pozele indecente aflate în dosarul lui Ioan Oltean, Elena Udrea a precizat că nu a văzut nicio poză.

„Nu am văzut nicio poză. Şi Ioan Oltean spune că nu există nicio poză. (…) Ioan Oltean a declarat că s-a uitat în dosar şi nu era nicio poză. Probabil că era un mit”, a declarat Elena Udrea la ieşirea de la ÎCCJ.

Totodată, Elena Udrea a vorbit şi despre situaţia Crinuţei Dumitrean.

„Cred că pentru o femeie care trebuie să nască în câteva săptămâni, uman, de Sărbători, se putea găsi şi altă măsură decât să o trimiţi în arest. Indiferent care a fost poziţia mea faţă de ea când ocupa acea funcţie, suntem oameni, sunt femeie, îmi imaginez ce dramă trebuie să fie pentru o femeie care şi-a dorit foarte mult un copil, care are o vârstă, la care o dsarconă este greu de ţinut, să fie arestată acum când trebuie să nască. Dacă s-ar găsi o altă soluţie, cred că nimeni nu ar critica”, a precizat Elena Udrea.