Elena Udrea, despre Cîţu: Nu este atât de grav că a condus beat, cât minciuna. Arată că este demagog

Fostul ministru Elena Udrea este de părere că nu faptele de acum 20 de ani ale premierului Florin Cîţu sunt o problemă, ci faptul că el a ascuns aceste informaţii. "Nu am nimic cu ce a facut dl Citu in tinerete, se putea intampla oricui, dar arata ca este demagog", a spus Elena Udrea.

18 aug. 2021, 13:17
Elena Udrea, despre Cîţu: Nu este atât de grav că a condus beat, cât minciuna. Arată că este demagog

Fostul ministru Elena Udrea îl acuză pe premierul Florin Cîţu de demagogie după apariţia informaţiilor cu privire la faptul că în urmă cu 20 de ani actualul premier a stat două zile în arest după ce a fost prins beat la volan în SUA.

„Sunt de parare ca nu este atat de grav faptul ca a condus sub influenta alcoolului acum nu stiu cati ani in urma, cat minciuna, lipsa de asumare si demagogia. Pe vremea cand nu era premier, imi amintesc postari ale dlui Citu pe FB in care cu limbajul unui tanar politician care acum s-a inscris intr-un partid nu isi respecta adversarii. Stergea pe jos cu Dragnea si asa mai departe. Uite ca toate acele principii dansul le calca in picioare pentru ca dintr-o data penalii pot fi in functii publice, uite ca nu mai conteaza o condamnare, daca ai mintit. Tot ce a sustinut dl Citu, PNL, partenerii de coalitie, toate principiile acelea pe care le-au afisat, astazi le calca in picioare pentru ca e mai important sa ramai premier decat sa fii consecvent. Nu am nimic cu ce a facut dl Citu in tinerete, se putea intampla oricui, dar arata ca este demagog”, a spus ElenaUdrea, la GoldFM.

Premierul Florin Cîţu a confirmat că a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, în SUA. Incidentul a avut loc în urmă cu 20 de ani, iar actualul prim-ministru a petrecut două zile în închisoare la acea vreme.

„Este un moment la care te uiţi şi nu vrei să ţi-l aduci aminte. Este o situaţie prin care nu am dorit să trec niciodată şi n-a mai trecut prin acea situaţie niciodată. Era o sâmbătă, 3 decembrie. Fusese ziua colegului meu de cameră şi de acolo veneam.

Citeşte şi: AUR cere coaliției de guvernare să îi retragă sprijinul politic lui Florin Cîțu și să găsească o altă propunere de premier: „Pușcăriașul nu mai are credibilitate”

Doar ştiu că am băut de ajuns încât să depăşesc limita legală. Cred că bere am consumat. Nu pot să duc 7-8 beri. Am băut ca să depăşesc limita legală şi am fost oprit„, a declarat premierul.

Citeşte şi: Ludovic Orban îl pune la punct pe Florin Cîțu: Să le ceară scuze cetățenilor români că nu a avut curajul și onestitatea să îi informeze despre acest episod întunecat