Elena Udrea, despre NUMELE GRELE din Dosarul Microsoft: Toată lumea e bine-mersi! VIDEO

Elena Udrea a declarat, luni, că, în momentul acesta, când în Dosarul Microsoft au fost nominalizate numele grele din politică, precum Victor Ponta, Vasile Blaga, Radu Berceanu şi Roberta Anastase, nimeni nu mai vorbeşte despre acest dosar. 

26 ian. 2015, 13:13
Elena Udrea, despre NUMELE GRELE din Dosarul Microsoft: Toată lumea e bine-mersi! VIDEO

„Dintr-un dosar care a pornit în campania electorală ca cel mai mare dosar de corupţie, vedem astăzi că mai sunt doi arestați preventiv din patru, în timp ce restul, oameni importanţi nominalizaţi de martori din dosar, cum ar fi dl Victor Ponta, dl Vasile Blaga sau, din ultimele declaraţii ale dlui Gabriel sansu, foşti miniştri şi lideri PDL, dl Berceanu, dna Anastase… toată lumea este bine merci, dosarul se rezumă la momentul acesta la cei care au rămas în arest preventiv”, a spus Udrea.

Udrea arătat că trei luni s-a confruntat cu o „dezbatere acerbă” legată de implicarea fostului ei soţ, Dorin Cocoş, în dosar, dar şi cu acuzaţii la adresa.

Acum când sunt nume atât de mari, constat că nimeni nu mai este interesat să discute despre dosarul Microsoft„, a precizat liderul PMP.

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA, după denunţul lui Gabriel Sandu: E GRAV să ajungi liber dacă spui orice despre oricine