Elena Udrea, despre presupusa întâlnire cu Băsescu şi Cocoş: „Cât de puţină minte să ai…”

Elena Udrea a reacţionat, miercuri, pe Facebook, după ce o televiziune a publicat informaţia potrivit cărei fostul ministru al Turismului, Traian Băsescu şi Dorin Cocoş s-ar fi întâlnit la un restaurant din Capitală. Udrea a scris pe Facebook că ştirea fabricată este de "toată jena".

07 oct. 2015, 09:31
Elena Udrea, despre presupusa întâlnire cu Băsescu şi Cocoş: „Cât de puţină minte să ai…”

O televiziune de ştiri a publicat, marţi seară, un video în care apăreau Elena Udrea şi Traian Băsescu, în timp ce ieşeau de la un restaurant. Conform jurnaliştilor de la acea televiziune, cei doi ar fi fost însoţiţi şi de fostul soţ al Elenei Udrea, Dorin Cocoş.

Elena Udrea s-a arătat umită de neprofesionalismul celor care au realizat aşa-zisul material de presă. „Cat de putina minte sa ai sa sustii ca ar fi putut exista o intalnire Traian Basescu, Elena Udrea, Dorin Cocos, zilele acestea, la un restaurant din Capitala? Sau cat sa fii de jalnic sa te faci ca nu vezi ca cel cu sapca nu este in niciun caz fostul meu sot si totusi sa pornesti o dezbatere publica sustinand ca ar fi?

Greu de crezut, dar exista un astfel de personaj, Mihai Gadea. Ba chiar a incropit si un dialog penibil intre noi, pe care, ca un specialist in cititul pe buze , evident ca „l-a deslusit”… De toata jena…„, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Ulterior, Udrea a declarat, la Parlament, că întâlnirea cu Traian Băsescu a fost publică şi că postul de televiziune care a publicat imaginile a făcut intenţionat speculaţiile potrivit cărora la restaurant ar fi fost şi Dorin Cocoş.

Întâlnirea cu Traian Băsescu a fost publică. Ori ziariştii de la postul de televiziune au fost intoxicaţi cu privire la presupusa întâlnire cu Dorin Cocoş, lucru pe care oricum ar fi trebuit să-l verifice, ori au făcut-o intenţionat. Părere mea e că au făcut-o intenţionat, au făcut speculaţii.

Dacă mai pun cap la cap şi informaţia din presă potrivit căreia Oana Mizil ar fi fost în vizită la Traian Băsescu, atunci eu bănuiesc că Traian Băsescu este monitorizat. Când am ajuns la restaurant, fotografii erau acolo. Imaginile au fost făcute în ziua moţiunii. Probabil că o să apară şi restul imaginilor când va trebui, deocamdata a apărut ce trebuie„, a declarat Elena Udrea.

CITEŞTE ŞI: Traian Băsescu, REACŢIE după difuzarea imaginilor privind o presupusă întâlnire cu Udrea şi Cocoş