Elena Udrea, despre sarcina Elenei Băsescu: Orice ar avea, băiat sau fată, sănătos să fie

Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, şi soţul ei Syda aşteaptă primul loc copil. EBA a declarat, sâmbătă, că este însărcinată într-o lună şi jumătate, iar cel mai mult îşi doreşte ce bebeluşul să fie sănătos.

23 feb. 2013, 13:16
Elena Udrea, despre sarcina Elenei Băsescu: Orice ar avea, băiat sau fată, sănătos să fie

Elena Udrea, bună prietenă cu Elena Băsescu, a făcut şi ea sâmbătă primele declaraţii legate de sarcina mezinei familiei Băsescu.

Orice ar avea, băiat sau fată, este la fel de bine venit, sănătos să fie. Îi doresc să fie sănătoasă. Să aibă o sarcină uşoară. Copilul să fie sănătos şi frumos şi nu are cum să nu fie, pentru că părinţii sunt frumoşi. Să ne cheme la botez„, a spus Elena Udrea.

VEZI ŞI: Simulare: Cum ar putea arăta copilul cuplului Elena Băsescu-Bogdan Ionescu

Elena Băsescu a mărturisit că nu s-a gândit încă la un nume pentru bebeluşul ei, însă momentan îşi doreşte ca sarcina să evolueze bine. „Îmi doresc o sarcină uşoară, ca să îmi pot continua activitatea de la Bruxelles. Sarcina are o lună jumătate, 7 săptămâni, este prea devreme pentru a ştii ce sex are bebeluşul. Până la trei luni vreau să fie precaută pentru a se diminua riscurile unei sarcini oprite din evoluţie. Nu m-am gândit încă la nume, este prea devreme„, a declarat fiica preşedintelui.

CITEŞTE ŞI: EBA o susţine pe Elena Udrea la şefia PDL: Este de datoria mea