Elena Udrea, despre susținerea președintelui Băsescu: „Nu am beneficiat de mai mult sprijin decât alții”

Elena Udrea a explicat joi, într-un interviu acordat pentru Hotnews, că nu este singurul politician susținut de Traian Băsescu: "Călin Popescu Tăriceanu a ajuns Prim-ministru cu ajutorul Președintelui". Sulfina Barbu și Anca Boagiu au fost alte nume enumerate de candidatul PMP, care a vorbit și despre lipsa de loialitate a acestora față de Traian Băsescu: "Roberta Anastase a fost numărul trei în stat si acum este în PNL".

16 oct. 2014, 14:01
Elena Udrea, despre susținerea președintelui Băsescu: „Nu am beneficiat de mai mult sprijin decât alții”

Elena Udrea spune că, din punct de vedere politic, era mult mai comod să rămână în PDL, însă acest lucru însemna să trădeze proiectul de țară propus de președintele Băsescu.

„Credeți că îmi era greu să merg la Vasile Blaga și să accept să fiu în echipa lui? Nu-mi era greu… Nu am beneficiat de mai mult sprijin decât alții. În zece ani nu am trădat niciodata, nu m-am dat un pas înapoi. L-ați văzut vreodata pe domnul Blaga criticat la Antena 3 sau la domnul Ghita?„, a declarat Elena Udrea.

Candidatul PMP spune că asumarea continuității necesită sacrificii și nu este un act pe care ar putea să îl facă oricine: „PMP nu e construit pentru mine, eu mă chinui să construiesc acest partid. De ce nu s-a dus Monica Macovei să preia acest partid, eu am venit în ianuarie 2014. Nu toată lumea a avut curaj să își asume un proiect care putea să eșueze, eu mi-am riscat și cariera politică”, a punctat Elena Udrea.

CITEŞTE ŞI Ce spune ELENA UDREA despre implicarea fostului ei soţ, Dorin Cocoş, în Dosarul Microsoft şi despre PARTAJ