Elena Udrea, după ce a fost trimisă în judecată: Cum puii mei se întâmplă chestia asta?

Elena Udrea a reacţionat nervos la aflarea veştii că are un nou dosar trimis în instanţă. "Cum puii mei se întâmplă chestia asta?", a izbucnit ea la telefon.

RomaniaTV.net
24 mai 2017, 10:13
Elena Udrea, după ce a fost trimisă în judecată: Cum puii mei se întâmplă chestia asta?

„Există acestă lege (nr. cea privind finanțarea partidelor) pe care procurorii o ignoră care spune clar că finanțarea în campanie de către persoane private sau firme care au un interes economic este contravenție. Dar dacă nu este așa și vrem neapărat să inculpăm politicieni, iai frate pe toți că nu numai Udrea a participat la campanii electorale. Eu înțeleg că în țara asta cât există campanii în ultimii 10 ani unul singur a făcut asta și ală sunt eu. Cum puii mei se întâmplă chestia asta? Adică până la mine sau în paralel cu mine nu au mai fost lideri politici care să se ocupe de campanie?”, a izbucnit Elena Udrea într-o intervenţie telefonică la B1TV.

Dan Andronic, Ioana Băsescu și Elena Udrea sunt trimiși în judecată de DNA. Este vorba despre dosarul în care mai multe persoane, printre care Ioana Băsescu şi Elena Udrea, sunt cercetate pentru fapte de corupţie în legătură cu plata unor servicii prestate în campania electorală din anul 2009 din bani despre care există suspiciunea că au provenit din săvârşirea unor infracţiuni. Jurnalistul Dan Andronic este trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.