Elena Udrea, după demisia lui George Maior: Avem de-a face cu o decizie greşită a preşedintelui Iohannis

Liderul PMP, Elena Udrea, scrie pe Facebook că regretă "demisia/demiterea" lui George Maior de la şefia SRI şi susţine că "avem de-a face cu o decizie greşită a Preşedintelui Iohannis" pentru că nu există "foarte mulţi oameni capabili să ducă o asemenea funcţie".

27 ian. 2015, 13:23
Elena Udrea, după demisia lui George Maior: Avem de-a face cu o decizie greşită a preşedintelui Iohannis

Regret demisia/demiterea lui George Maior din fruntea SRI. Este unul dintre oamenii care a contribuit din plin la modernizarea acestui serviciu de informaţii, la credibilizarea sa şi la aducerea la un standard de profesionalism înalt.

Cred că aveam de-a face cu o decizie greşită a Preşedintelui Iohannis, pentru că nu văd să existe foarte mulţi oameni capabili să ducă o asemenea funcţie, mai ales într-un moment în care provocările geo-strategice sunt foarte complexe.

Să sperăm că va continua principiul instituit de Traian Băsescu de a pune în funcţie pe cineva de la opoziţie pentru a nu acapara toată puterea”, scrie Elena Udrea.

George Maior, directorul SRI, şi-a dat demisia, iar preşedintele Klaus Iohannis a acceptat-o. Şeful statului va trebui să propună un nou şef al Serviciului, care urmează să fie numit de Parlament. Iohannis este aşteptat să facă o nominalizare şi la SIE, serviciu rămas fără director după demisia lui Teodor Meleşcanu. 

CITEŞTE ŞI George Maior, directorul SRI, şi-a dat demisia. Klaus Iohannis a acceptat-o


loading...