ELENA UDREA ELIBERATĂ. Prima reacţie a Ruxandrei Dragomir, prietena fostului ministru

ELENA UDREA va fi eliberată din penitenciar şi cercetată în arest la domiciliu, în Dosarul "Gala Bute". Ruxandra Dragomir a declarat, la România TV, imediat după decizia ICCJ, că Elena Udrea a primit vestea cu mare bucurie. 

RomaniaTV.net
07 mai 2015, 09:10
ELENA UDREA ELIBERATĂ. Prima reacţie a Ruxandrei Dragomir, prietena fostului ministru

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis joi înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu în cazul fostului ministru Elena Udrea, trimisă în judecată pentru corupție în dosarul „Gala Bute”.

Decizia este definitivă, iar Elena Udrea va fi eliberată din Penitenciarul de Femei Târgșor.

A primit vestea cu mare bucurie şi chiar acum mergem să o luăm. Suntem în drum spre Târgşor. (…) Mă aşteptam la această decizie, aşa cum m-am aşteptat la fiecare contestaţie. Poate eram şi uşor subiectivă, mă bazam pe faptul că am foarte multă încredere în Elena şi ştiam că este nevinovată şi că ar trebui lăsată în libertate. Mă aşteptam şi mă bucur foarte mult că se întâmplă lucrul acesta. Este fericită că a fost lăsată în libertate, în arest la domiciliu, şi îşi poate pregăti apărarea mult mai bine „, a spus Dragomir la România TV.

Dragomir a precizat că, la Târgşor, va veni şi mama Elenei Udrea. Aceasta a mai spus că, probabil, la ieşirea din penitenciar, Elena Udrea va face declaraţii.

CITEŞTE ŞI Elena Udrea iese din puşcărie. Va fi judecată în arest la domiciliu

Fostul ministru Elena Udrea va fi eliberată joi din Penitenciarul Târgşor şi plasată în arest la domiciliu, după ce instanţa supremă a decis definitiv, joi, înlocuirea măsurii arestului preventiv, în dosarul „Gala Bute”.

Aceeaşi măsură a fost luată şi pentru fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, și oentru Tudor Breazu, administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea. Amândoi se aflau în arest preventiv şi vor fi mutaţi acum în arest la domiciliu.