Elena Udrea face dezvăluiri despre fetiţa ei: „Nu accepta și începea să plângă. E groaznic!”

Elena Udrea face dezvăluiri despre fetiţa ei, pe care o iubeşte foarte mult şi căreia i se dedică în totalitate. Fosta blondă de la Cotroceni şi-a dorit foarte mult acest copil şi a reuşit să treacă peste episodul marcant din Costa Rica, atunci când a fost luată de lângă copilul ei, de numai zece zile.

18 aug. 2021, 08:36
Elena Udrea face dezvăluiri despre fetiţa ei: „Nu accepta și începea să plângă. E groaznic!”
Elena Udrea face dezvăluiri despre fetiţa ei

Elena Udrea face dezvăluiri despre fetiţa ei. Vedeta a fost invitată în emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, de la Gold FM, şi a rememorat momentele crunte prin care a trecut în octombrie 2018, când a fost reţinută în Costa Rica.

Citeşte şi: Elena Udrea şi Elena Băsescu, vacanţă pe insula bogătașilor din Grecia. Cum au fost fotografiate

Elena Udrea face dezvăluiri despre fetiţa ei

Sunt mai bine acum, când vorbim despre subiectul ăsta. Sunt mai bine decât eram.

Mult timp nu am putut să vorbesc despre momentul în care m-au luat de pe stradă de lângă un copil de zece zile, născut prematur. A rămas un copil care cu care bunica și tatăl nu știau ce să facă. Fără lapte, fără mamă…

Mult timp n-am putut să vorbesc despre asta. Acum pot să o fac fără să mă apuce plânsul. Dumnezeu mi-a dat puterea să trec peste momentele acelea, pentru că nu doresc nimănui, niciunei mame pe lumea asta să treacă printr-un moment precum cel prin care am trecut eu.

Și vreau să spun că o chestie care m-a marcat… Eu știam că, atunci când sunt mici, copiii au amintiri din viața intrauterină, însă a fost o chestie… Când putea să mă viziteze acolo unde eu eram, eu îi cântam o anumită melodie.

Avea o lună copilul și mult timp după aceea, și mare fiind, nu suporta să mă audă cântând.  Când eu cântam, țipa și plângea să mă opresc, ea fiind pasionată de muzică. Lucrul ăsta nu se mai întâmplă acum.

Dar ea, doi ani, nu a suportat să mă audă cântând. Era un anumit tip de melodii pe care nu le suporta, pe cele triste. Dacă era una cu ritm trist, nu accepta și începea să plângă. E groaznic!”, a spus Elena Udrea la Gold FM.

Elena Udrea construieşte 10.000 de apartamente la Cluj

Potrivit surselor EvZ, cuplul Udrea-Alexandrov sunt parteneri în cel mai mare proiect de imobiliare din Cluj.

Astfel, e de menţionat că cel mai mare proiect imobiliar din Europa de Sud-Est, a demarat şi se construieste la Cluj! Consiliul Local Cluj a aprobat PUZ-ul pentru Transilvania Smart City, viitorul mini-oraș, construit pe dealul Borzaș din Municipiul Cluj-Napoca, pe o suprafata de 350.000 mp.

Sunt proiectate nu mai puţin de 10.000 de apartamente, un mall, hoteluri, restaurante, un parc de 2 ha, creșă, grădiniță, școală, dar și un heliport. Transportul spre aeroport și spre oras se face cu telegondola, livrările în interiorul cartierului se fac cu drona, fiind stabilite stații de încărcare a mașinilor electrice.

Mall-ul de la TSC va avea 100.000 mp, iar livrările la domiciliu în interiorul acestui megacomplex vor fi efectuate cu ajutorul dronelor. TSC va fi realizat pe un teren de 350.000 mp de pe str. Moș Ion Roată, pe unul dintre dealurile Clujului, în apropiere de Iulius Mall.

Acesta este conceput ca un mic oraș prin care vor circula autobuze electrice, șoferii vor putea vedea direct de pe smartphone care sunt locurile libere de parcare, iar nivelurile de poluare și zgomot vor fi identificate prin senzori.

O telegondolă va lega cartierul de aeroport, dar și de centrul comercial Iulius Mall. Cartierul va avea stații pentru încărcat mașini electrice, concierge și stație pentru drone, cu care vor fi livrate pachete la domiciliu. Proiectul prevede și amenajarea a două lacuri, un amfiteatru în aer liber, spa și piscină interioară și exterioară”.