Elena Udrea îi va lucra terenul Ioanei Băsescu de la Nana VIDEO

Firma Elenei Udrea va lucra terenul Ioanei Băsescu de la Nana. Fiica preşedintelui i-a dat terenul în arendă lui Udrea, care, alături de alte firme specializate în lucrări agricole, va cultiva cereale.

RomaniaTV.net
16 mai 2014, 06:00
Elena Udrea îi va lucra terenul Ioanei Băsescu de la Nana VIDEO

Firma proaspăt înfiinţată a Elenei Udrea a primit în arendă terenurile Ioanei Băsescu, aşa că fiica preşedintelui şi fostul ministru vor lucra împreună în agricultură.

Mai mult, ministrul Agriculturii Daniel Constantin a declarat, în exclusivitate pentru România TV, că Elena Udrea a depus deja actele la APIA pentru a primi subvenţia pe teren.

„Am decis să investesc banii în agricultură, o fac cu specialişti şi lucrez şi pământul Ioanei Băsescu, e un semnal bun. Ioana Băsescu putea să dea terenul în arendă societăţii mele sau oricui altcuiva. Am decis să continuăm împreună, dacă va decide să lucreze terenul pe viitor cu altcineva, e treaba ei”, a declarat Elena Udrea, la România TV.

Şi ca noua „arendaşă” a terenului lui Traian Băsescu să nu piardă nimic, ea a depus deja cerere la APIA ca să primească subvenţia de la stat.

„O societate comerciala, AgroGreen Nana, a facut cererea pentru cele 290 de hectare, restul datelor sunt confidentiale. Societatea trebuie sa demonstrezr ca a lucrat terenul. Dupa ce depune cererea, controlul pe teren se va face in perioada iulie-septembrie, iar platile incep la 1 decembrie”, a spus Constantin.

Elena Udrea regretă însă că nu a avut suficienţi bani ca să cumpere ea cele 290 de hectare din Nana.

„Dacă aş fi avut bani să cumpăr acel teren sau dacă banca m-ar fi împrumutat pe mine, aş fi cumpărat eu terenul. Banca nu m-a împrumutat, pentru că venitul meu de deputat nu acoperea rata şi garanţia, în felul acesta l-a cumpărat Ioana Băsescu”, a mai spus Elena Udrea.