Elena Udrea îl atacă cu PERNE pe „somnorosul” Crin Antonescu VIDEO

Crin Antonescu, "atacat" cu perne. Elena Udrea şi susţinătorii ei au împânzit oraşul Roman cu perne inscripţionate cu fotografia preşedintelui Senatului, însoţită de mesaje sugestive, relatează România TV. Elena Udrea a comentat apoi pe Facebook că reputaţia lui Antonescu de "Întâi somnoros al ţării" este deja cunoscută în toată ţara.

RomaniaTV.net
02 dec. 2012, 15:48
Deși nu candidează în același colegiu, Elena Udrea pune tunurile pe liberalul Crin Antonescu. Blonda democrat-liberală îl atacă pe președintele Senatului la somn.
 
Udrea şi susţinătorii ei au împânzit oraşul Roman cu perne, care au imprimate pe ele poza preşedintelui Senatului.
 
„Tinerii din Roman au dat dovada azi de foarte multa originalitate si au organizat o manifestatie inedita. In cadrul unui protest desfasurat in centrul orasului, acestia i-au adus lui Crin Antonescu perne si ceasuri desteptatoare. Pe perne erau lipite pe foi A4 mesaje de genul: „Invatati sa munciti, nu sa dormiti », „Somnorosul Antonescu, senatorul absentescu” sau „Antonescu doarme dus, din zori pana la apus!”. Se pare ca reputatia presedintelui PNL de Intaiul Somnoros al tarii este binecunoscuta peste tot:))”, este mesajul postat pe Facebook de Elena Udrea.
 
Deşi liberalul a explicat în repetate rânduri că nu are o problemă cu somnul, aceasta rămâne gluma preferată a adversarilor săi politici.