ELENA UDREA, imagini unice: În rochiţă de MIREASĂ, la nunta cu COCOŞ VIDEO

Elena Udrea, aşa cum nu aţi mai văzut-o, mireasă, la nunta cu Dorin Cocoş, care a avut loc în 2003, la Consulatul român de la New York. Îmbrăcată într-o sumară rochie albă, blonda care se vrea preşedintele României, stătea mândră la braţul omului de afaceri de care a divorţat anul trecut.

19 oct. 2014, 09:46
ELENA UDREA, imagini unice: În rochiţă de MIREASĂ, la nunta cu COCOŞ VIDEO

Elena Udrea a povestit în premieră la un post de televiziune, în 2008, cum s-a căsaătorit în 2003, la New York, cu Dorin Cocoş

În 2003, pe 26 decembrie, Elena împlinea 30 de ani. „Mi-am dorit ca vârsta aia să mi-o serbez undeva unde este cald”, a relatat Udrea. Aşa a ajuns la Miami, cu Dorin Cocoş, iar hotărârea de a combina nunta cu ziua de naştere a blondei a fost rapidă.

„Da. A fost emoţionant… dar l-am conştientizat. Chiar mă gândeam, adică, ar trebui să fiu emoţionată. Pentru că altfel, erau prieteni în jur, toată lumea se amuza. Era ca o petrecere în care toţi ne ironizau şi abia aşteptau să spunem da. Se făceau glume ce o să spunem: Da sau Nu sau ce se va întâmpla, astfel încît nu prea am avut timp să simt mari emoţii. Dar a fost, a fost, este special „, a spus Elena Udrea.

„Soţul meu, Dorin Cocoş a făcut în aşa fel încât aceste evenimente să se întâmple odată, probabil să fie şi mai simplu la sărbătorit, pe viitor. Să nu ne încurcăm în atâtea date. Da, a fost o zi deosebită. Mi-am dorit să fie deosebită. Nu m-am gândit niciodată că o să se întâmple să mă căsătoresc în acestă zi”, a mai povestit Udrea.

 CITEŞTE ŞI Elena Udrea explică motivul pentru care a divorţat de Dorin Cocoş