Elena Udrea, în campanie. PDL-ista recită poezii „sensibile” la televizor VIDEO

Elena Udrea a lăsat viaţa de Bucureşti şi s-a mutat la Roman, pentru a fi mai aproape de cei pe care îi reprezintă în Parlament. Între un drum în Capitală şi cumpărăturile pentru noul apartament pe care şi l-a cumpărat în Roman, Elena Udrea onorează şi invitaţiile la un post de televiziune local, unde... citeşte şi poezii.

RomaniaTV.net
31 oct. 2012, 21:10
Elena Udrea, în campanie. PDL-ista recită poezii „sensibile” la televizor VIDEO

Pedelista a găsit de cuviinţă să recite o poezie scrisă de Ion Minulescu, „Prin gările cu firme-albastre„.

„Am ales o poezie sensibilă, fiind Minulescu, care să nu aibă un mesaj interpretabil”, a spus Elena Udrea.

„Tristeţea trenului ce pleacă/ Noi n-am trăit-o niciodată,/ Căci călători ades cu trenul/ În clipa când plecam din gara/ Noi stăm pe loc -/ Doar trenul pleacă!/ Trenul singur ne poartă nerăbdarea mută,/ Bagajul visurilor noastre/ Şi setea noilor senzaţii/ Pe infinite paralele,/ De-alungul verzilor plantaţii/ De mătrăgună şi cucută,/ Pe schela podurilor albe,/ Prin noaptea negrelor tunele /Şi gările cu firme-albastre,/ Doar trenul pleacă,/ Trenul singur”.

Elena Udrea s-a mutat într-un bloc dintr-o zonă centrală a oraşului Roman, aflată vis-a-vis de vila primarului. Deşi nu au văzut-o până acum intrând în scară, locatarii sunt bucuroşi că au o asemenea vecină, relatează România TV.

„Ne bucurăm, e o doamnă frumoasă, ne place. O să fim două blonde pe scară. N-am reuşit sa vorbim cu ea”, spune o vecină.

Primarul oraşului Roman este mulţumit de candidatura Elenei Udrea în oraşul pe care îl gospodăreşte: „Sprijinim aceasta candidatură ţinând cont de buna colaborare pe care am avut-o şi de faptul că am găsit întotdeauna înţelegere”.

Elena Udrea candidează, la alegerile parlamentare din decembrie, pentru un loc în Camera Deputaţilor în colegiul 4 din judeţul Neamţ.