Elena Udrea, întâmpinată cu flori, mărţişor şi îmbrăţişări la proces VIDEO

Elena Udrea a avut parte de o supriză miercuri la ICCJ, unde instanţa a luat în discuţie cererea sa de ridicare a cauţiunii record stabilite de DNA în dosarul în care este acuzată că ar fi primit mită pentru campania PDL.

RomaniaTV.net
02 mart. 2016, 12:03

Elena Udrea a fost aşteptată la ICCJ de o femeie din partea căreia a primit un buchet de lalele galbene şi un mărţişor. Udrea a şi-a adus aminte că mama sa nu mai suportă aceste flori de când ea a fost arestată preventiv şi primea buchete la fiecare vizită.

„Mie îmi plac lalelele în continuare, dar mama nu mai suportă să vadă lalele. Mi-a şi zis ca nu cumva să-i mai iau lalele vreodată, aşa că ieri i-am trimis alte flori. Pentru că atunci când eram arestată şi ea, şi Ruxandra şi toţi cei care mă vizitau îmi luau lalele. Mie îmi plac foarte mult, dar pe ea a marcat-o mai mult decât pe mine”, a povestit Elena Udrea, care a primit şi un mărţişor: o brăţară alb-roşie, cu un pandantiv în formă de elefănţel, simbol al fericirii.

Elena Udrea, noi demersuri să scape de cauţiunea record stabilită de DNA! Udrea a făcut o plângere la Curtea Supremă, cere să I se ridice controlul pe cauţiune în dosarul în care este acuzată că a primit şpagă pentru campania PDL. Suma se ridică la 5 milioane de lei, iar Udrea a fost nevoită să garanteze cu 2 terenuri din staţiunea Băile Boghiş. Detalii ne dă Denisa Soare.