Elena Udrea, într-o şedinţă foto inedită: poze cu campioni la box

Deputatul PDL a postat pe pagina personală de Facebook câteva imagini cu doi campioni la box, Cristian Ciocan şi Giulian Ilie, cu care s-a întâlnit în cursul campaniei interne pentru preşedinţia PDL.

04 mart. 2013, 07:36

Elena Udrea s-a întâlnit cu cei doi sportivi în timpul vizitei pe care a făcut-o la Braşov pentru prezentarea moţiunii cu care candidează.

„Fiind o susţinătoare implicată şi recunoscută a sportivilor români, se întâmplă să am bucuria de a mă fotografia cu aceştia, inopinat. Astfel, aflată în această seară (sâmbătă – n. red.) în Braşov pentru prezentarea moţiunii cu care candidez la preşedinţia PDL, m-am întâlnit cu Cristian Ciocan, campion european WBO, şi Giulian Ilie, campion IBF. Săptămâna trecută când am vizitat comuna Pechea, localnicii erau nerăbdători să vadă meciul de box al acestuia de a doua zi. Cum din Pechea este şi marele campion Lucian Bute, am avut ce discuta cu pechenii. Chiar mama lui Bute a venit să ne vedem şi m-am bucurat foarte mult!”, a scris Udrea pe reţeaua de socializare.

Udrea preferă ţăranii, intelectualilor VIDEO