Elena Udrea, într-un costum de baie minuscul pe plaja din Mamaia. Blonda a atras toate privirile

Elena Udrea a apărut într-un costum de baie fosforescent, minuscul, pe plaja din Mamaia. La 47 de ani, blonda a atras toate privirile şi a făcut furori, atât printre bărbaţi, cât şi printre femei.

04 aug. 2021, 10:21
Elena Udrea, într-un costum de baie minuscul pe plaja din Mamaia. Blonda a atras toate privirile
Elena Udrea, într-un costum de baie minuscul. Sursă foto: Click.ro

Elena Udrea, într-un costum de baie minuscul pe plaja din Mamaia. Deşi este mama unei fetiţe de trei ani, fostul politician a rămas simbolul sex appeal-ului din politica românească.

Citeşte şi: Elena Udrea şi Elena Băsescu, vacanţă pe insula bogătașilor din Grecia. Cum au fost fotografiate

Elena Udrea, într-un costum de baie minuscul pe plaja din Mamaia

Blondina a fost fotografiată de Click.ro, împreună cu mama şi fetiţa ei, Eva, în timp ce se relaxau la mare. Nu e prima dată când Elena Udrea îşi ia mama în vacanţe. Micuţa Eva Maria abia şi-a ridicat nasul din telefon, spre disperarea celor două femei care au încercat în repetate rânduri să i-l smulgă din mână.

Sursă foto: Click.ro

Elena Udrea construieşte 10.000 de apartamente la Cluj

Elena Udrea, tun imobiliar Potrivit surselor EvZ, cuplul Udrea-Alexandrov sunt parteneri în cel mai mare proiect de imobiliare din Cluj.

Astfel, e de menţionat că cel mai mare proiect imobiliar din Europa de Sud-Est, a demarat şi se construieste la Cluj! Consiliul Local Cluj a aprobat PUZ-ul pentru Transilvania Smart City, viitorul mini-oraș, construit pe dealul Borzaș din Municipiul Cluj-Napoca, pe o suprafata de 350.000 mp.

Sunt proiectate nu mai puţin de 10.000 de apartamente, un mall, hoteluri, restaurante, un parc de 2 ha, creșă, grădiniță, școală, dar și un heliport. Transportul spre aeroport și spre oras se face cu telegondola, livrările în interiorul cartierului se fac cu drona, fiind stabilite stații de încărcare a mașinilor electrice.

Mall-ul de la TSC va avea 100.000 mp, iar livrările la domiciliu în interiorul acestui megacomplex vor fi efectuate cu ajutorul dronelor. TSC va fi realizat pe un teren de 350.000 mp de pe str. Moș Ion Roată, pe unul dintre dealurile Clujului, în apropiere de Iulius Mall.

Acesta este conceput ca un mic oraș prin care vor circula autobuze electrice, șoferii vor putea vedea direct de pe smartphone care sunt locurile libere de parcare, iar nivelurile de poluare și zgomot vor fi identificate prin senzori.

O telegondolă va lega cartierul de aeroport, dar și de centrul comercial Iulius Mall. Cartierul va avea stații pentru încărcat mașini electrice, concierge și stație pentru drone, cu care vor fi livrate pachete la domiciliu. Proiectul prevede și amenajarea a două lacuri, un amfiteatru în aer liber, spa și piscină interioară și exterioară”.


loading...