Imagini unice cu Elena Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni, surprinsă în piaţă, în trening şi cu geantă Channel. Cum face fostul ministru al Turismului cumpărăturile în România – FOTO

Elena Udrea a fost surprinsă zilele trecute la piaţă. Fosta blondă de la Cotroceni nu pierde nicio ocazie să îşi etaleze ţinutele, chiar dacă vine vorba doar despre banelele cumpărături pentru casă.

20 mai 2021, 11:37
Imagini unice cu Elena Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni, surprinsă în piaţă, în trening şi cu geantă Channel. Cum face fostul ministru al Turismului cumpărăturile în România – FOTO

Imagini unice cu Elena Udrea. Astfel, diva şi-a făcut simţită prezenţa, într-o piaţa din zona de nord a Capitalei,  îmbrăcată într-un trening roşu cu un top roz D&G şi geantă Channel. Preţul însumat al ţinutei ajunge la aproape 4.000 de euro.

Imagini unice cu Elena Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni, surprinsă în piaţă, în trening şi geantă Channel. Cum face fostul ministru al Turismului cumpărăturile în România

În imagini se poate vedea cum Udrea părăseşte casa, îi dă o şpagă babană paznicul imobilului, dacă ar fi să ne ghidăm după zâmbetul larg al omului. Aceasta s-a urat apoi pe bancheta din spate, ca și cum ar merge la o întâlnire importantă și se duce către piaţă.

Fostul politician a dat iama la tarabele pline cu fructe şi legume, iar pe măsură ce încărca pungile, şoferul său venea pentru a le lua şi duce la maşină.

Vezi video-ul integral aici.

Elena Udrea aruncă bomba. Fosta blondă de la Cotroceni e de părere că ar fi fost un preşedinte bun pentru ţara noastră. Aceasta subliniază faptul că ar fi avut şanse mari să fie şeful statului, dacă reuşea să candideze în mandatul pentru care s-ar fi duelat cu Victor Ponta.

„Eu cred că aş fi fost un preşedinte foarte bun pentru România, pentru că mie îmi pasă. Dacă eu candidam cu Ponta, aşa cum ar fi fost normal dacă nu intervenea sistemul. Eu aveam şanse să îl bat pe Victor Ponta. Eu nu am mai vrut să vorbesc, să ies.”, a spus fostul ministru al Turismului,

Elena Udrea nu ezita în 2014 să-şi asume candidatura pentru Cotroceni, demers susţinut şi de preşedintele Traian Băsescu. „Elena Udrea poate să-l bată pe Victor Ponta. Fizic, dacă e nevoie. În orice caz, pe mine m-a surprins evolutia pozitivă a Elenei Udrea ca discurs politic, ca atitudine”, mărturisea președintele în primăvara acelui an.

În drumul spre turul întâi al scrutinului pentru Cotroceni, Elena Udrea promitea că va fi un lider activ.

„Promisiunea mea este ca voi fi un președinte puternic și implicat, nu voi sta să mă uit cum țara este făcută praf din prostie sau din rea-credință. Cred că Romania are nevoie de un președinte care să fie capabil să ridice, alături de proiectul pentru țară, pe toți aceia care vor și pot să pună acest proiect pentru România în practică”, promitea Elena Udrea.

Citeşte şi: Detaliu-bombă în dosarul Elenei Udrea. S-a aflat cine sunt denunţătorii în cazul genții cu aproape 4.000.000 de dolari!