Elena Udrea, la plajă cu logodnicul şi fiica ei. Cum au fost surprinşi cei trei

Elena Udrea şi Adian Alexandrov şi-au luat fetiţa şi au plecat la mare. Logodnicul fostului ministru al Turismului a postat pe reţelele de socializare a făcut publică o fotografie din vacanţă.  

28 iun. 2020, 05:12
Elena Udrea, la plajă cu logodnicul şi fiica ei. Cum au fost surprinşi cei trei

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a publicat pe pagina de Facebook o fotografie în care apare alături de fostul ministru al Turismului şi de micuţa Eva Maria. Cei trei se bucură din plin de soare. 

„Cea mai sigură cale spre inima unui copil este să petreci timp cu el”, a scris iubitul Elenei Udrea în dreptul fotografiei publicate.

Elena Udrea a revenit în România în urmă cu un an, după ce a renunțat la statutul de refugiat în Costa Rica, precizând că vrea să-și crească acasă copilul.

Elena Udrea a fost audiată la Curtea de Apel Bucureşti la sfârșitul lunii mai a acestui an, în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009. Aceasta este judecată pentru instigare la luare de mită şi spălare a banilor.

Adrian Alexandrov, în vârstă de 35 ani, este mai tânăr cu 11 ani decât Elena Udrea, însă aceștia par să se înțeleagă de minune, bărbatul fiindu-i alături fostului ministru al Turismului pe întreaga perioadă grea a sarcinii, când a pierdut unul dintre gemenii cu care a fost însărcinată, dar și în momentul în care aceasta a început să aibă probleme cu legea. Logodnicul Elenei Udrea făcea adesea naveta România-Costa Rica pentru a-i fi iubitei lui aproape. Ulterior, Elena Udrea a fost și arestată.

Citeşte şi Fetiţa Elenei Udrea, „divă” de mică! Ce haine de firmă are micuţa în garderobă