Fetiţa Elenei Udrea, „divă” de mică! Ce haine de firmă are micuţa în garderobă

Elena Udrea recuperează timpul pierdut și petrece foarte mult timp alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov, de fiica lor, Eva Maria, dar și de mama ei, care i-a fost de mare ajutor în toată această perioadă. 

RomaniaTV.net
23 iun. 2020, 05:06

Blondina şi-a luat familia şi a mers în parcul de aventură Edenland, din Balotești, Ilfov. Potrivit imaginilor realizate de Click.ro, micuţa Eva Maria, în vârsta de doi ani, este deja obişnuită cu luxul. Purta tricou şi jeanşi Moschino, care costă aproximativ 250 de dolari ambele.

Primele imagini cu Elena Udrea după două luni de izolare. Cum a mers fostul ministru marţi, în faţa instanţei VIDEO

Elena Udrea purta un tricou alb, care i-a pus în evidenţă bustul generos şi o pereche de jeanşi gri mulaţi. Adrian Alexandrov a purtat haine de vară, în culori deschise, la fel și mama Elenei Udrea. Aceasta din urmă s-a jucat în permanență cu un balon, împreună cu adorabila nepoțică, Eva Maria fiind prea micuță pentru a face trasee în copaci sau pentru a se da cu tiroliana.

Elena Udrea, arestată în dosarul Microsoft

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor conexe celor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 10 februarie 2015, a inculpatei Elena Gabriela Udrea, pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni:

– trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea);
– trafic de influență (fapte în legătură cu derularea contractului e-România);
– trafic de influență (fapte în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro);
– spălare de bani.

Citește și: Elena Udrea nu a scăpat de toate acuzaţiile din dosarul Microsoft. Explicaţiile procurorului-şef al DNA

Inculpatei Elena Gabriela Udrea i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, urmând a fi prezentată, la data de 11 februarie 2015, Înaltei Curți de Casație și Justiție, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, notau anchetatorii DNA pe pagina de interenet a instituţie în 10 februarie 2015.


loading...
Partenerii noștri