ELENA UDREA, la plimbare cu Alina Bica, şefa DIICOT, în Paris. Mai multe IMAGINI, publicate pe Internet

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Pe internet au circulat mai multe fotografii în care care candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, apare alături de procurorul-şef DIICOT, Alina Bica, la plimbare prin Paris. Pozele ar fi fost realizate în luna februarie a acestui an, scrie site-ul joscenzura, unde au fost postate imaginile, dar care, la câteva ore, a fost şters. Împreună cu cele două, s-a aflat şi Maria Topoliceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii. Fotografiile au fost date publicităţii la o zi după apariţia în ediţia germană a publicaţiei Huffington Post a informaţiilor despre o posibilă implicare a Elenei Udrea în dosarul EADS.

30 oct. 2014, 13:09

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.Fetele s-au distrat foarte bine si au spart cateva zeci de mii de euro. O apropiere intre un om politic controversat, Elena Udrea, o fosta seja de institutie de stat cu buget dirijat discretionar si o procuroare-sefa pusa politic care ar trebui sa lupte impotriva coruptiei politice si a crimei organizate. Aceste imagini zac in mai multe redactii din Bucuresti. Au fost tinute la sertar in urma unor presiuni de neimaginat„, a scris site-ul joscenzura, care însă la câteva ore, de la postarea fotografiilor, a fost şters de autorii acestuia.

Imaginile, conform sursei citate, ar fi fost realizate în februarie 2014, când Udrea era simplu membru PMP.

Elena Udrea: Mi se cere să mă retrag din alegeri în favoarea unor candidaţi de dreapta VIDEO

În plus, site-ul a prezentat documente de cazare din care rezulta ca Elena Udrea a fost cazata la Hotel Le Bistro Paris in perioada 13-16 februarie 2014, iar Alina Bica – in perioada 14-16 februarie 2014.


ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Potrivit HotNews.ro, Alina Bica a fost numita la sefia DIICOT gratie prieteniei sale cu Elena Udrea. Aceasta prietenie dateaza inca din timpul guvernarii Boc, cand Udrea era ministru la dezvoltare regionala si turism iar Alina Bica ocupa postul de secretar de stat la Ministerul Justitiei.

Elena Udrea a fost zilele acestea protagonista unui alt scandal. Candidatul PMP la prezidentiale a fost subiectul unor articole în presa germană care susţin că aceasta este implicată în Dosarul EADS.

Presa germană: ELENA UDREA şi ION ŢIRIAC, implicaţi în scandalul Microsoft-EADS

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Udrea a reacţionat miercuri seara, intr-o conferinta de presa, spunând că i se cere pe mai multe canale să-şi retragă candidatura în favoarea altor candidaţi de dreapta. Totodată, Udrea susţine că atacurile legate de speculata sa implicare în dosarele Microsoft şi EADS arată că oameni din serviciile secrete s-au implicat în campanie alături de principalii candidaţi, Klaus Johannis şi Victor Ponta.

CONTRACTUL EADS, în vizorul procurorilor germani. Parchetul din Munchen investighează un dosar de corupţie