Elena Udrea, la Poliţie de Crăciun: „Am avut un an FABULOS!”. Şi-a făcut selfie cu o admiratoare FOTO

Elena Udrea a mers la Poliţie şi în ziua de Crăciun. Fostul ministru s-a prezentat la Secţia 2 de Poliţie din Capitală, după ce, joi, procurorii DNA au decis să-i prelungească măsura controlului judiciar. Elena Udrea a ales să poarte în ziua de Crăciun o rochie roşie mulată, un cojocel roz şi încălţări argintii, pe care le-a primit cadou de la mama ei.

25 dec. 2015, 09:24

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, s-a pozat la ieşirea din secţia de Poliţie cu o admiratoare, care i-a transmis urări de Crăciun şi care a spus că o apreciază pentru că este deşteaptă.

Udrea le-a spus jurnaliştilor care o aşteptau la ieşirea de la Poliţie că va petrece Crăciunul cu mama ei şi prietenii cu care are voie să se întâlnească.

Sunt aici, in aceleasi conditii. Nu se schimba nimic. Craciunul este acelasi indiferent cum il petreci, iar daca ai restrictii de circulatie, asa cum am eu, tot nu se schimba cu nimic. Este cea mai frumoasa sarbatoare pe care o avem. Sper ca toata lumea sa o traiasca din plin. Sa o traieasca cu speranta. Sper ca toata lumea va avea un Craciun fericit si le doresc tuturor sa aiba incredere„, a spus Elena Udrea.

Întrebată cu cine va petrece sărbătorile, Udrea a spus că este „complicat” din cauza restricţiilor impuse. „Cu cine as vrea sa ma intalnesc, nu am voie, cu cine am voie, nu ma intereseaza. Cu mama, in mod cert, care ma si asteapta pe masa de Craciun, cu prietenii”, a precizat aceasta.

Elena Udrea a mărturisit că în ciuda experienţelor prin care a trecut în 2015, a avut un an fabulos. „Am avut un an fabulos! Un an extraordinar, pentru ca am avut ocazii unice pe care nu foarte multi oameni le au, de a se cunoaste pe sine. Lucrurile prin care am trecut, le consider ca pe niste ocazii extraordinare de a ma cunoaste. Experientele pe care le-am trait te imbogatesc pe viata. Am avut un an fabulos. Sper ca anul viitor sa fie mai intelept pentru cei mai multi dintre noi„, a spus fostul ministru.

Sâmbătă, 26 decembrie, Elena Udrea va împlini 42 de ani. „Nu mai stiu de imi doresc de ziua mea. De la 40 de ani incoace nu-mi mai doresc mare lucru de ziua mea. Sa imi fie bine, sa am puterea de a ma bucura la fel de mult cum o fac in momentul acesta. Si sa pot sa fac in continuare lucrurile in care cred si care pentru mine sunt importante„, a spus Udrea.

Aceasta a mărturisit că a primit cadou de la mama sa încălţările pe care le purta chiar atunci. „Am primit incaltarile de la mama. Mama a zis ca e timpul sa ma cobor de pe tocuri in adidasi. Eu i-am oferit mamei un trening, pentru sport, jogging„, a adăugat Elena Udrea.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au decis, joi, in Ajun de Craciun, sa prelungeasca controlul judiciar pe cautiune in cazul Elenei Udrea. DNA a decis pe 30 octombrie ca Udrea sa fie cercetata sub control judiciar pe cautiune, aceasta fiind stabilita la cinci milioane lei.

Pe 19 noiembrie, procurorii DNA au admis cererea Elenei Udrea de instituire a unei garantii asupra a doua terenuri din statiunea Baile Boghis, in contul cautiunii de cinci milioane lei.

Fostul ministru este acuzat de luare de mita in forma continuata, trafic de influenta in forma continuata, instigare la abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine, efectuare de operatiuni financiare incompatibile cu functia ori incheierea de tranzactii financiare utilizand informatiile in virtutea functiei, spalare de bani in forma continuata, fals in declaratii de avere in forma continuata (cu referire la declaratiile de avere din perioada 2009 – 2012).