Elena Udrea, apariţie surprinzătoare la Poliţie: Am mai stat de vorbă. Ne-am urat „Crăciun Fericit”

Fosta şefă PMP, Elena Udrea, s-a prezentat marţi dimineaţa la Secţia 2 de Poliţie pentru a da cu subsemnatul la măsura controlului judiciar dispusă în cazul său. Aceasta a precizat că va petrece Sărbătorile de Crăciun în Bucureşti. Udrea a profitat de vremea frumoasă și a mers în fața polițiștilor îmbrăcată în colanți.

22 dec. 2015, 08:37

Întrebată dacă s-a schimbat ceva în legătură cu măsura controlului judiciar, Elena Udrea a declarat:

„Nu. Am mai stat de vorbă. Ne-am urat «Sărbători cu bine» şi «Crăciun Fericit»”, a declarat Elena Udrea, pentru România TV, la ieşirea de la DNA.

Elena Udrea a adăugat că nu a cerut amânare pentru 25 decembrie, când trebuie să se prezinte din nou la Poliţie, precizând că „nu o deranjează” sa vină din nou de Crăciun, „dacă tot se află în Bucureşti”.

Fosta şefă PMP a menţionat că s-a pregătit deja de sărbători.

„Porcul l-am tăiat deja în Bucureşti”, a conchis Elena Udrea.

Dacă pe timpul verii, Elena Udrea a uimit când apărea în faţa jurnaliştilor cu ţinute foarte elegante, aceasta s-a prezentat la Secţia 2 de Poliţie îmbrăcată în colanţi, o îmbrăcăminte casual.

Fosta şefă PMP îşi va petrece Sărbătorile de Iarnă împreună cu mama sa, în Bucureşti. Elena Udrea a fost prezentă lunea trecută la ÎCCj, unde s-a prezentat într-un nou termen al dosarului Gala Bute. La plecare, ea le-a dezvăluit jurnaliştilor planurile pe care le are de Sărbători.

De Crăciun o să tai un porc şi o să mănânc cozonac. Nu o să tai eu personal un porc, dar o să particip. Nu că aş fi o aşa mare amatoare de carne de porc, dar asta-i tradiţia. Asta o să fie probabil ştirea amuzantă, chiar ştiu să pregătesc şi caltaboş şi tobă„, a spsu fostul ministru al Turismului şi Dezvoltării Regionale.

Citeşte şi Elena Udrea, după dezvăluirile din Jurnal: Traian Băsescu putea fi INTERCEPTAT, când era preşedinte VIDEO