Elena Udrea, la UNPR: Împreună să câştigăm primăriile tuturor sectoarelor şi a Capitalei

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, joi, că PDL şi UNPR trebuie să găsească un candidat care să câştige Primăria Bucureştiului. Udrea a participat la Conferinţa organizaţiei UNPR din Bucureşti, scrie Mediafax.

RomaniaTV.net
03 nov. 2011, 17:11
Elena Udrea, la UNPR: Împreună să câştigăm primăriile tuturor sectoarelor şi a Capitalei

„Trebuie să găsim candidatul cu care să câştigăm Bucureştiul. Bucureştiul are nevoie de un primar căruia să-i pese de oameni. Ne trebuie un primar care să se trezească la şapte, să lucreze cu normă întreagă. Să găsim pe cel mai bun dintre noi, pe cel care să poată câştiga Primăria Capitalei. Împreună să câştigăm primăriile tuturor sectoarelor din Bucureşti”, a afirmat Udrea.

Udrea a mai spus că UNPR este cel mai curajos şi mai loial partener la guvernare. Totodată, ea a apreciat că UNPR a devenit un partid de care social-democraţii se tem, progresiştii constituind ”adevărata stângă responsabilă”. Ea a susţinut că politicienii UNPR nu au pus niciodată interesul personal în faţa interesului naţional şi a subliniat că actuala coaliţie trebuie să rămână fermă în deciziile sale.