Elena Udrea lămureşte destinatarul gestului care a făcut-o celebră

Elena Udrea este prima invitată a emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”. Aceasta a răspuns la cele mai grele întrebări, oferind răspunsurile pe care toată lumea le aștepta.

06 oct. 2020, 20:01
Elena Udrea lămureşte destinatarul gestului care a făcut-o celebră

Elena Udrea a surprins, când colegii din Parlament, au aruncat-o în cătușele DNA și au încuviințat că poate fi reținută și arestată, printr-un gest făcut după declarația prin care le cerea să nu încuviințeze trimiterea sa după gratii. Atunci, Udrea a dus degetul la nas și a făcut gestul care a stârnit numeroase discuții. La Kanal D, Udrea a explicat că destinatarul gestului era concubinul său din acea vreme.

„Față de marea majoritate a oamenilor sunt o femeie bogată. Am suficient cât să mă simt bine, să am o viață liniștită cu copilul meu. Tind să fac afaceri și să sporesc averea familiei.

Semnul meu era pentru partenerul meu din acea vreme. Mi-a dat mesaj: „Te văd la televizor”. Era copiat de la Celine Dion și soțul ei. Am stabilit să procedăm la fel, atunci am decis să îl fac, ca să știe că eu sunt bine.”, a explicat Elena Udrea.