Elena Udrea: M-am decis să nu mai fac nicio lansare. Duminică vom face un marş împotriva proastei guvernări

Preşedinta Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a anunţat, joi, că a decis să renunţe la lansarea pregătită pentru duminică, la Sala Palatului, şi a precizat că, în respectiva zi, PMP va organiza 'un marş împotriva proastei guvernări, pentru locuri de muncă', transmite Agerpres.

25 sept. 2014, 14:51
Elena Udrea: M-am decis să nu mai fac nicio lansare. Duminică vom face un marş împotriva proastei guvernări

Udrea anunţase, la mijlocul acestei luni, că îşi va lansa candidatura la alegerile prezidenţiale pe 28 septembrie, la Sala Palatului.

‘M-am decis să nu mai fac o lansare.(…) Cu banii pe care i-am fi cheltuit la lansarea de la Sala Palatului, am cumpărat ghiozdane şi abecedare pe care o să le dăm în toată ţara, iar duminică vom face un marş împotriva proastei guvernări, pentru locuri de muncă.Vom pleca în marş de la Sala Palatului spre Guvern şi, la Guvern, vom avea declaraţii împotriva guvernării Ponta. Încercăm să ieşim din tiparul acesta pe care îl vedem la Victor Ponta, fiind unul care seamănă perfect cu ce se întâmpla pe vremea lui Ceauşescu. Şi alte partide văd că se întrec între ele cine să se mobilizeze şi să cheltuie mai mulţi bani cu lansările, să aducă mai mulţi oameni care, de multe ori, vin acolo din obligaţie’, a arătat Elena Udrea, joi, la Adevărul Live.

Preşedinta PMP a menţionat că a renunţat la lansarea sa de candidat, pe care o pregătise să se desfăşoare la Sala Palatului, după ce a văzut ‘lansarea grandioasă a lui Victor Ponta pe Arena Naţională, unde s-au cheltuit 2 milioane de euro pentru satisfacerea ego-ului domnului Ponta’.

Elena Udrea a mai apreciat, tot joi, că sunt ‘foarte mulţi membri’ ai Partidului Democrat Liberal (PDL), care o susţin pe ea la alegerile prezidenţiale.

‘Sunt foarte mulţi în PDL care mă susţin pe mine, într-un fel eu sunt şi candidatul PDL, pentru faptul că au fost obligaţi să susţină un candidat care le-a fost adversar în momentele relevante din ultimii ani. PDL nu are candidat. Sunt susţinătorii mei, sunt oameni care au fost alături de mine la victorii, la înfrângeri, în competiţii electorale. Să nu uităm că am luat aproape jumătate din voturi la un congres organizat de Vasile Blaga, cel care l-a câştigat, ştiu exact care este relaţia mea cu oamenii din PDL’, a spus Udrea, la Adevărul Live.

Preşedinta PMP a adăugat că intrarea lui Teodor Meleşcanu în competiţia prezidenţială arată degringolada din PNL, pentru că liberalii ‘au venit cu trei candidaţi’: Klaus Iohannis, Călin Popescu-Tăriceanu şi Teodor Meleşcanu.