Elena Udrea: Moţiunea n-are nici o şansă. Colegii din Opoziţie sunt deja la tăierea porcului

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, că moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi PNL este una fără şanse, ea precizând că aceasta nu este susţinută nici măcar de parlamentarii opoziţiei, care sunt deja plecaţi la tăierea porcului.

RomaniaTV.net
22 dec. 2011, 09:38
Elena Udrea: Moţiunea n-are nici o şansă. Colegii din Opoziţie sunt deja la tăierea porcului

„E o moţiune fără şansă. Nici măcar opoziţia nu a venit să şi-o susţină. Probabil că mulţi colegi din opoziţie sunt deja la tăierea porcului. Dar asta este, ne facem datoria şi stăm să se termine dezbaterile”, a spus Elena Udrea, citată de Mediafax.

Ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale a ieşit, joi, din sala de plen, unde se citise textul moţiunii de către reprezentantul PSD şi începuse răspunsul premierului Emil Boc, pentru a fi colindată de un grup de colindători din Buzău, satul Smeeşti, adus de deputatul PDL Cezar Preda.

Moţiunea de cenzură intitulată „După 22 de ani, democraţia este în pericol” a fost depusă de USL ca urmare a angajării răspunderii Guvernului pe legea comasării alegerilor, pentru aprobare fiind necesare 234 de voturi, grupurile PSD şi PNL totalizând însă doar 215 parlamentari.