Elena Udrea: Nu m-ar mira dacă Viorica Dăncilă ar trece la Pro România

Publicat: Duminică, 14 Aprilie 2019 09:48 // Actualizat: Duminică, 14 Aprilie 2019 11:16 // Sursa: romaniatv.net

Fostul ministru Elena Udrea afirmă, într-o postare pe Facebook, că nu ar mira-o dacă Viorica Dăncilă ar trece la Pro România, argumentând că, odată cu femeile susţinute de Liviu Dragnea în funcţii publice, "a căzut şi povestea că femeile ar fi mai loiale şi mai devotate decât bărbaţii".

"Situaţia lui Dragnea din zilele acestea mi-a prilejuit o constatare. Odată cu femeile susţinute de el în diverse funcţii publice importante, a căzut şi povestea că femeile ar fi mai loiale şi mai devotate decât bărbaţii", scrie fostul ministru. Nu m-ar miră dacă, după Grindeanu şi Tudose, şi Viorica Dăncilă ar trece la Pro România", afirmă ea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi seară, că Viorica Dăncilă este mai stăpână acum pe Guvern decât era în primele zile de la preluarea funcţiei şi că în ultimele luni au discutat mai puţin, dar că relaţia dintre ei este bună.

Liviu Dragnea a fost întrebat, joi seară, la Antena 3, despre relaţia pe care o are cu premierul Viorica Dăncilă.
"Acuma e mai e mai stăpână pe Guvern, e firesc. În primele zile era, totuşi, o meserie nouă, o funcţie nouă, o poziţie nouă, nu mai fusese în vreun guvern până atunci, cu atât mai puţin prim-ministru. Discutam mai mult. În ultimele luni şi eu am zis să vorbim mai puţin pentru că a început să se implice mai mult în activitatea Guvernului. De la 1 ianuarie nici nu mai este acelaşi timp la dispoziţie pentru a purta discuţii, sunt tot felul de întâlniri, deplasări şi acum e plecată, la Dubrovnik am înţeles. Deci numai e acelaşi timp disponibil de discuţie, dar relaţia e bună. Nu vreau să amestec un lucru, adică nu facem pereche politică doamna Dăncilă cu domnul Toader", a afirmat Dragnea.

Întrebat dacă PSD ia în calcul schimbarea premierului, liderul social-democraţilor a răspuns: "Nu văd de ce. Chiar nu văd de ce".

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
elena udrea Liviu Dragnea ProRomania PSD Viorica Dăncilă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 apr 13:10
Răspunde | Votează email 0 email
Gogu
Vreau sa evidentiez 2 probleme:
1) Febra ascultarilor si filajelor (la o scara "de invidiat", dar mai ales ce tine de paranoia) a fost intretinuta de media. Majoritatea prezentatorilor TV se adreseaza cu: "Multumim celor care ne urmaresc !" sau "Multumim celor care ne-au urmarit !" La Radio: "Multumim celor care ne asculta !"
2) In atentia celor amintiti anterior: Se fac pregatiri intense, mai repede de inceperea sezonului, pentru tabere (ne)organizate, la marginea marii, pentru a vedea/gasi noua specie de peste, Cocainul.
14 apr 11:44
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
Puțin virusat pe la ponta cu tembelica nației

( )
cu bășina ce-a ajuns să zboare când n-are nici gramatica
pentru a consfinți tactica
( )

prin infiltrat netratata
ar ridica
,
„desigur“
credibilitatea partidului lui cu nume la fel ca și el de umflat după ce-a tot citit că
___________________ piȘideii
... înfipți cu sârg în inima ideii...
au făcut și-au dres
de cu nisip în ochi orbii s-au ales
DAR
Cum cerebelele cu excrementele lor li le-au tencuit
De constipație i-au lecuit!
1
EUR
4.8738
RON
30 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H