Elena Udrea o atacă pe Monica Macovei: Mi se pare puţin IPOCRITĂ

După ce a anunţat că ia în calcul o candidatură la preşedinţie, Elena Udrea a vorbit, miercuri, şi despre faptul că doi lideri importanţi din PDL, Ioan Oltean şi Adriean Videanu, sunt cercetaţi penal.

RomaniaTV.net
18 sept. 2013, 17:12
Elena Udrea o atacă pe Monica Macovei: Mi se pare puţin IPOCRITĂ

Elena Udrea a declarat, miercuri, la B1 TV, că, potrivit codului de etică din cadrul PDL, Ioan Oltean şi Adriean Videanu vor trebui să demisioneze din partid dacă dosarele lor vor ajunge în instanţă. În acest context, deputatul democrat-liberal a subliniat că solicitarea Monicăi Macovei privind o demisie a lui Ioan Oltean înainte de dovedirea vinovăţiei este o dovadă de ipocrizie, mai ales că fostul ministru al Justiţiei nu a făcut o referire similară şi la adresa lui Adriean Videanu.

Mi se pare puțin ipocrită solicitarea doamnei Monica Macovei numai cu privire la domnul Ioan Oltean. Dacă cere demisia unui coleg din fruntea unei organizații pentru că s-a început urmărirea penală împotriva lui, atunci în aceeași situație ar fi și domnul Videanu. Un al doilea aspect e că ar fi fost mult mai bine pentru PDL dacă doamna Macovei făcea această solicitare și comentariile care au însoțit solicitarea în interiorul partidului”, a spus Elena Udrea, apreciind, totodată, că declaraţiile Monicăi Macovei afectează imaginea partidului.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, democrat-liberalul Ioan Oltean, a declarat joi, la ieşirea de la DNA, că procurorii i-au adus la cunoştinţă că este acuzat de favorizarea infractorului într-o cauză disjunsă dintr-un dosar mai vechi.