Elena Udrea, pe Facebook: „Victor Ponta a demisionat. Unii se văd deja miniştri…”

Elena Udrea consideră că dorinţa de schimbare a celor care ies în stradă va fi din nou deturnată de Sistem. Udrea afirma, cu o oră înainte de demisia lui Victor Ponta, că protestul vizează modul cum a fost condusă ţara în ultimii 26 de ani, ceea ce i-a amintit de Revoluţie. Aceasta se adaugă în rândurile celor care au strigat împotriva regimului comunist.
Romania TV
04 nov. 2015, 10:59
Elena Udrea, pe Facebook:

UPDATE 2: „Guvernul Ponta a demisionat. Pe holurile Parlamentului este agitatie mare. Unii se vad deja ministri, altii secretari de stat. Asa cum ziceam. mai devreme, protestul pentru schimbare de ieri ar trebui sa continue pana cand va fi un lucru sigur ca nu se schimba doar o grupare politica cu o alta ci chiar un mod de a guverna cu altul. Sa vedem…”

UPDATE:S-a întamplat un lucru previzibil, rămâne să aflăm vinovaţii de la Colectiv”, a declarat Elena Udrea după demisia lui Victor Ponta. Udrea a mai spus că speră ca oamenii să continue să protesteze până când Guvernul nu va mai avea „membri compromişi”.

„Tragedia de la Colectiv a scos in strada 25.000 de oameni, mai ales tineri, pentru a-si exprima compasiunea, solidaritatea dar si nemultumirea fata de cum arata tara lor astazi urmare a modului cum a fost condusa in ultimii 26 de ani.

Mi-am amintit de Revolutie, un moment istoric in care milioane de oameni au iesit in strada sa schimbe cursul tarii. Am crezut atunci, la 16 ani, ca noi, tinerii care avusesem curajul sa strigam impotriva Regimului, vom fi cei care vor alege drumul Romaniei. Din pacate, Securitatea se juca din umbra cu destinul nostru, in timp ce oamenii mureau impuscati. „Ei”, securisti si neocomunisti, stiau exact care este ” viitorul „: democratie originala si comunism cu fata umana. Au avut nevoie de noi doar ca sa il omoare pe Ceausescu, pentru a prelua puterea.
Poate de aceea Romania arata astazi asa, pentru ca a pierdut atunci startul.
Ma uit la protestul de ieri cu atentia celui care face parte din Sistemul care si-a ajuns limitele, a celui care, tocmai de aceea, stie adevarurile grave despre cum acesta functioneaza si scopul care il anima. 
Ma tem ca si de data aceasta, entuziasmul celor care vor sa schimbe drumul Romaniei, dorinta lor adevarata de a construi o tara in care sa aiba motive sa ramana, vor fi folosite, deturnate de cei care duc o lupta sofisticata de preluare a puterii.

P.S. Cineva se intreba de dimineata la o emisiune radio: „Daca cei de acum pleaca, oare cine o sa vina? Stim noi, cei care am fost in strada cine, sau ne vor fi impusi altii, care sunt de fapt doar „ceilalti”?”, a scros Elena Udrea pe Facebook înainte de demisia premierului Victor Ponta. 

Victor Ponta: Îmi depun mandatul de premier. Rezist adversarilor politici, dar niciodată nu mă bat cu oamenii

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Capital.ro
A murit marele MAESTRU al filmului. Tristețe mare în România: Jocul s-a terminat
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Vremea face ravagii în România. Ploi torențiale, grindină și inundații. Iată care sunt zonele vizate
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Dovezile irefutabile ale inocenței generalului Florian Coldea ies la suprafață
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Sebastian Dobrincu a dat-o uitării pe Ioana Ignat și s-a lăsat anturat la prima strigare de „brunețica”
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
Capital.ro
Interzis pentru românii care au mașini. Amendă de 1.000 de lei. Decizie direct de la primărie
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'