Elena Udrea, de Revelion la Covasna, alături de familia Băsescu

Deputatul PDL Elena Udrea a ajuns, luni după-amiază, în staţiunea Covasna, ea fiind cazată la acelaşi hotel unde petrece Revelionul familia Băsescu.

RomaniaTV.net
31 dec. 2012, 16:10
Elena Udrea, de Revelion la Covasna, alături de familia Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu petrece Revelionul la Covasna, unde a ajuns, duminică, împreună cu soţia sa, Maria, iar luni li s-au alăturat şi cele două fiice, Ioana şi Elena, şi soţul celei din urmă, Bogdan Ionescu.

Potrivit unor surse locale, luni după-amiază a ajuns în staţiune şi deputatul PDL Elena Udrea, cazându-se la hotelul de patru stele unde va petrece Revelionul şi familia Băsescu. În cursul zilei au ajuns la Covasna şi s-au cazat la acelaşi hotel şi prinţul Paul şi prinţesa Lia, cărora familia Băsescu le-a botezat fiul.

Petrecerea de Revelion ar urma să înceapă la ora 21.00.

Elena Udrea a petrecut Revelionul împreună cu familia Băsescu şi în ultimii trei ani, la restaurante din Sinaia şi Predeal, unde s-au aflat şi alţi lideri ai PDL, între care Vasile Blaga, Emil Boc, Roberta Anastase.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns duminică la Covasna cu un elicopter, cazându-se la vila de protocol din staţiune, unde ar urma să rămână până în 2 ianuarie.

Şeful statului spunea că va petrece Revelionul la Hotelul Clermont din staţiune şi că nu a invitat pe nimeni din PDL.

Luni, Traian Băsescu a ieşit la o plimbare prin staţiune şi le-a reproşat jurnaliştilor care îl aşteptau că i-au minţit pe români când au prezentat meniul restaurantului unde va petrece Revelionul ca fiind meniul preşedintelui, spunându-le iritat că unii proprietari de trusturi media „au interesul să satureze oamenii cu preşedintele”.

De semenea, el i-a criticat pe jurnalişti că stau „agăţaţi” de gardul vilei unde este cazat. „Eu nu-mi doresc această publicitate. Aţi stat agăţaţi de gardul meu la Predeal, patru zile şi patru nopţi, acum staţi la Covasna. Par a fi singurul politician care mănâncă. Înţeleg că nu vă interesează niciun alt politician. Daţi meniul restaurantului, şi nu al preşedintelui”, le-a spus jurnaliştilor şeful statului, vizibil iritat, referindu-se la meniul prezentat în presă de la restaurantul unde va petrece Revelionul.

Băsescu a mai spus că proprietari de trusturi media precum Dan Voiculescu sau Sebastian Ghiţă „au interesul să satureze oamenii cu preşedintele”, dar oamenii vor „să fie lăsaţi în pace cu politicienii”.

„Desigur, un proprietar de trust media, cum e Voiculescu, are interes să satureze oamenii cu preşedintele, un proprietar de televiziune ca Ghiţă de la PSD are acelaşi interes, dar interesul oamenilor este să-i lăsaţi în pace cu politicienii. În orice caz, am înţeles că niciun alt politician nu mănâncă, doar preşedintele mănâncă”, a afirmat şeful statului.

El le-a atras atenţia jurnaliştilor că meniul restaurantului prezentat de presă nu este meniul comandat de el, spunându-le că i-au minţit pe români.

„Şi în orice caz am înţeles că niciun alt politician nu mănâncă, doar preşedintele mănâncă. Dar vă mai spun ceva: îi minţiţi pe români, pentru că acela este meniul restaurantului, nu este meniul comandat de mine”, le-a spus jurnaliştilor preşedintele.

Întrebat despre meniul pe care l-a comandat pentru noaptea de Revelion, Băsescu a răspuns: „Ce mâncaţi voi acum şi analiştii… Aer”.

Ulterior, Traian Băsescu şi soţia s-au întors din drum, îndreptându-se în direcţia opusă faţă de locul unde erau jurnaliştii.


loading...