Elena Udrea: PMP va susţine MOŢIUNEA de cenzură a PNL, dar cu o CONDIŢIE

Elena Udrea, liderul PMP, se îndoieşte de şansele moţiunii de cenzură a PNL. Preşedintele PMP spune la RFI că partidul său va susţine demersul liberalilor, însă numai dacă documentul va conţine şi punctele de vedere ale Partidului Mişcarea Populară privind "proasta guvernare a PSD". Udrea crede că mai degrabă se va merge pe soluţia unui Guvern PNL-PSD, "un fel de Guvern USL".

07 ian. 2015, 08:24
Elena Udrea: PMP va susţine MOŢIUNEA de cenzură a PNL, dar cu o CONDIŢIE

„Guvernul PSD este destul de solid, are susţinere destul de solidă în Parlament. Pe de altă parte, eu nu sunt foarte sigură de susţinerea pe care ar avea-o un alt Guvern din partea domnului Iohannis. Mai degrabă, în lumina acestei relaţii bune pe care o are cu domnul Victor Ponta, cred că s-ar merge pe soluţia dată de doamna Gorghiu ieri, adică un Guvern ceva şi cu PNL şi cu PSD, un fel de Guvern USL”, a declarat Elena Udrea.

Liderul PMP s-a arătat sceptic în ceea ce priveşte succesul unei moţiuni de cenzură.

PNL va depune MOŢIUNE DE CENZURĂ. Gorghiu: Ne dorim ALEGERI ANTICIPATE

Nu ştiu nici din punct de vedere al susţinerii în Parlament a unei moţiuni de cenzură dacă ar putea avea succes această moţiune şi deci s-ar schimba guvernarea PSD cu o guvernare PNL, dar nici din punct de vedere al dorinţei reale a PNL-ului şi a domnului Klaus Iohannis de a face această schimbare”, afirmă preşedintele PMP.

Elena Udrea pune condiţii pentru susţinerea moţiunii de cenzură a PNL: „Partidul Mişcarea Populară în măsura în care o moţiune de cenzură ar fi bazată pe argumentele proastei guvernări, pe care noi le avem şi le vom expune în permanenţă ca partid de Opoziţie, singurul ce a rămas, va susţine această moţiune. În măsura, deci, în care vom regăsi acolo reprezentate şi punctele noastre de vedere legate de proasta guvernare a PSD-ului”.

REACŢIA premierului Ponta la anunţul PNL de depunere a unei MOŢIUNI DE CENZURĂ