ELENA UDREA povesteşte pe Facebook ce a păţit în timp ce era la o cafea

Elena Udrea relatează marţi, pe pagina de Facebook, că a ieşit la o cafea cu "doi colegi", printre temele discutate numărându-se şi cea a noilor de tehnici de urmărire, gen "cuplurile asa zis romantice, care se aseaza langa masa ta, spre care orienteaza un frumos buchet de flori Philips".

11 aug. 2015, 13:01
ELENA UDREA povesteşte pe Facebook ce a păţit în timp ce era la o cafea

Elena Udrea povesteşte ce s-a întâmplat, coincidenţă, după ce a discutat cu colegii despre „supravegherile neoficiale”.

„Sa vedeti intamplare… Am mers la o cafea cu doi colegi, dintre cei care au curaj sa spuna lucruri pe la televizor. Ca orice contemporan cu vremurile acestea, am vorbit si despre practica de supraveghere neoficiala a celor incomozi, dar si de tehnicile folosite mai nou, cum ar fi cuplurile asa zis romantice, care se aseaza langa masa ta, spre care orienteaza un frumos buchet de flori Philips.

Am stat putin, iar cu cinci minute inainte sa plecam a venit o domnisoara care s-a pus la masa de langa noi. Cand am dat sa iesim din locatie, ne-am intersectat cu un tanar inflacarat care ducea ca pe un steag o varza de aranjament floral, grabindu-se catre domnisoara de mai devreme. Intamplarea face ca unul din colegi s-a intors dupa nici cinci minute sa isi ia telefoanele uitate pe masa. Ce sa vezi, cuplul tocmai reunit lasase balta intalnirea si plecase. Cu flori cu tot, evident. Probabil erau pe inventar„, a scris Elena Udrea pe Facebook.

CITEŞTE ŞI Elena Udrea: Nu exclud ca Ponta să fi fost FILAT. Am înţeles că s-a plătit ca să fie URMĂRIT