Elena Udrea pozează sexy în revista TABU VEZI GALERIE FOTO

Ministrul Elena Udrea face politică pe tocuri şi pozează din nou pentru o revistă de femei. Blonda de la Turism apare pe coperta ediţiei din noiembrie a revistei TABU.

RomaniaTV.net
01 nov. 2011, 14:47

Blonde, brunete sau roşcate, femeile capabile, curajoase, ambiţioase şi puternice pot ajunge oriunde-şi doresc. Pot schimba lumea şi foarte multe dintre ele au şi făcut-o„. Despre toate acestea, dar şi despre munca depusă la Ministerul Dezvoltării, despre curajul de a fi femeie în politică, despre ambiţia de a le arăta tuturor că şi pe tocuri se poate munci şi puterea de a rezista tuturor atacurilor uneori nedemne ale bărbaţior şi ale presei vorbeşte ministrul Elena Udrea într-un interviu acordat revistei TABU.

În România rămâne de dus până la sfârşit această provocare: să avem o femeie preşedinte sau prim-ministru. Cred că momentan nu e foarte departe, în ciuda unei societăţi încă misogine„, spune Elena Udrea pentru TABU.

Elena Udrea a pozat în rolul unei dintre cele mai importante femei care au schimbat lumea: Jackie Kennedy.

Într-o declaraţie din octombrie, Elena Udrea spunea că preşedintele Traian Băsescu este cel mai deschis la promovarea femeilor în politică, dar ea crede că şeful statului poate să mai ofere acestora încă o şansă, pentru că există femei care pot ocupa funcţia de premier.

Apariţia incendiară a ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului într-o revistă de femei în noiembrie 2011 nu este singulară. Elena Udrea a mai pozat într-un pictorial în mai 2009 pentru revista The One.