ELENA UDREA, un nou mesaj pe Facebook. Atac la „LUSTRAGII de statui” şi părerologii care „o ţin gaia-maţu”

Elena Udrea a transmis, miercuri, prin intermediul echipei de comunicare, un mesaj pe Facebook în care atacă "lustragii de statui" şi "părerologii", preluând astfel acuzaţiile lansate în ultimele zile de Traian Băsescu.

RomaniaTV.net
18 mart. 2015, 13:51
ELENA UDREA, un nou mesaj pe Facebook. Atac la „LUSTRAGII de statui” şi părerologii care „o ţin gaia-maţu”

„Fractura de logică a lustragiilor de statui. Se aude tot mai des şi asurzitor întrebarea: „de ce apropiaţii lui Traian Băsescu nu au fost anchetaţi în timpul mandatului acestuia de Preşedinte?” Răspunsul dat de diverşii părerologi este că apropiaţii au fost protejaţi de fostul şef al statului. Şi aici se opreşte raţionamentul.

Dacă lucrurile stau într-adevăr aşa, înseamnă că aceiaşi procurori de astăzi au răspuns, în trecut, la comenzi politice. Ceea ce ne face să ne gândim că dau curs şi astăzi tot unor comenzi.

Pe logica asta, se poate specula în două direcţii: 1) Procurorii asigură protecţie noii Puteri politice, aşa cum ar fi făcut şi cu cea trecută. 2) Procurorii acţionează politic împotriva fostei Puteri.

Deci, logicienilor care o tot ţin gaia-maţu cu protecţia oferită de Traian Băsescu apropiaţilor săi, le recomandăm fie să renunţe la această aberaţie, fie să susţină că şi acum procurorii acţionează politic.”, este mesajul postat de echipa de comunicare a Elenei Udrea.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu, mesaj dur pentru „lingătorul de clanţe de ambasade occidentale şi admirator de picioare”

Cu o zi în urmă, Traian Băsescu a postat un mesaj pe Facebook, în care îl ataca pe jurnalistul Dan Tăpălagă în urma cafirmaţiilor făcute într-un editorial.

Lingătorul de clanţe de ambasade occidentale şi admirator de picioare a lansat astăzi o teorie similară cu cea susţinută de Ponta şi televiziunile turnătorului bătrîn Felix precum şi de aceea a mai tînărului lui coleg de arme Ghiţă şi anume : Băsescu a protejat un grup de corupţi care abia acum, după plecarea acestuia de la Cotroceni poate fi anchetat.

Nimic mai neadevărat. Nu am protejat pe nimeni. Nu veţi găsi procuror, judecător sau poliţist care să poată confirma intervenţia mea pentru cineva.

Este însă un efort propagandistic uriaş al slugilor să dărîme schimbările din perioada 2004 – 2014 să nege această perioadă pentu a construi o statuie la umbra căreia să-şi găsească o funcţie de lingău şi dacă se poate să demonstreze că azi „cu dumneavoastră să trăiţi”, a început funcţionarea justiţiei”, scria Traian Băsescu.