Elena Udrea, prima noapte în puşcărie în România după extrădare. Vizită importantă pentru fostul ministru

Elena Udrea a petrecut prima noapte după gratii la penitenciarul Târgşor. Joi, fostul ministru a fost adus din Bulgaria şi dusă direct la penitenciarul din Ploieşti. În cursul zilei de vineri, Elena Udrea va putea ieşi din celulă şi, potrivit unor surse Romania TV, va primi vizita familiei.

17 iun. 2022, 13:17
Elena Udrea, prima noapte în puşcărie în România după extrădare. Vizită importantă pentru fostul ministru

Elena Udrea, prima noapte în puşcărie în România după extrădare. Fostul ministru va primi vineri vizita familiei, anunţă România TV.

Citeşte şi: EXCLUSIV Gigi Becali, după extrădarea Elenei Udrea: „Statule, dă-i drumu’ la femeie să-şi vadă copilul cinci zile. Dă-i 25 de zile într-un an”

Elena Udrea, condamnată la şase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, a fost adusă joi în România.  Fostul ministru a fost preluat de Vama Giurgiu de reprezentanţii Penitenciarului de femei Ploieşti – Târgşorul Nou, închisoare în care îşi va petrece următorii ani.

Elena Udrea a fost adusă în România după ce vineri, 10 iunie, magistraţii Curţii de Apel Sofia au decis extrădarea ei.

Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului a fost prins în 7 aprilie, la graniţa dintre Bulgaria şi Grecia. Udrea a plecat din România în ziua când a fost condamnată în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a criticat permanent în procesul din Bulgaria condiţiile de arest din România, aceasta fiind una din strategiile pe care s-a bazat pentru a nu fi trimisă în ţară, astfel încât sindicatele din penitenciare reacţionează în urma afirmaţiilor fostului ministru.

Citeşte şi: Elena Udrea va beneficia de condiţii de lux în penitenciar: „Va avea un tratament diferit. Va avea în celulă baie proprie, oglindă, etajeră, vas WC, saltea, lenjerie de pat, pătură şi pernă”