Elena Udrea, prima zi de master la Teologie: „Parcă m-am întors în timp, 20 de ani, la vremea studenţiei”

Elena Udrea a început cursurile de masterat de la Facultatea de Teologie din Cluj-Napoca. Primele cursuri au avut loc vineri, iar Elena Udrea a mărturisit că s-a simţit ca şi cum s-ar fi întors în timp, la vremea studenţiei. Acesta a declarat mulţumită că a ales cel mai potrivit loc pentru a studia ceea ce şi-a dorit.

07 oct. 2016, 10:27
Elena Udrea, prima zi de master la Teologie: „Parcă m-am întors în timp, 20 de ani, la vremea studenţiei”

(După cursuri – n.r.) m-am dus să beau o cafea pentru că a fost destul de greu. În rest, în pauză, la cursuri stăm de vorbă cu profesorii, iar in pauzele lungi mai cunoaştem împrejurimile„, a declarat Elena Udrea, vineri, după primele cursuri de la Facultatea de Teologie.

Udrea a scris şi pe Facebook primele impresii despre cursurile de master de la Cluj.

Am inceput cursurile de masterat de la Facultatea de Teologie cu Psihologia religiei. Parca m-am intors in timp, 20 de ani, la vremea studentiei, ceea ce evident ma face sa zambesc, astazi de Ziua Internationala a Zambetului. Atmosfera universitara sobra se completeaza perfect cu deschiderea profesorilor catre dialog si dezbatere, pe masura prestigiului Universitatii clujene si a celor ce predau aici. Prima zi de cursuri imi confirma ca am ales cel mai potrivit loc pentru a studia ceea ce mi-am dorit„, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea urmează masterul de Consiliere pastorală şi asistenţă psihosocială, la Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca. Aceasta vrea să înfiinţeze un Institut al Fericirii, unde să ajute în mod gratuit oamenii să îşi rezolve problemele cu ajutorul religiei. „(M-a motivat-n.r.) dorinţa de a aprofunda cunoştinţele de religie şi psihologie necesare pentru a-i ajuta pe oamenii care au probleme în (demersul-n.r.) de a şi le rezolva cu sprijinul religiei şi al psihologiei, dar în primul rând cu sprijinul religiei”, a explicat Elena Udrea.

CITEŞTE ŞI: Elena Udrea candidează ca independent la alegeri: „Drumurile de Traian Băsescu se despart”