Elena Udrea s-a certat în stradă cu tatăl unui contracandidat VIDEO

Campania electorală este una cu scandal în judeţul Neamţ. În timp ce Elena Udrea, candidată pentru un loc de parlamentar la Roman, se certa în stradă cu tatăl contracandidatului ei, primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a făcut la 112 o reclamaţie pentru acordare de mită electorală de către adversarii de la USL.

RomaniaTV.net
29 nov. 2012, 13:48
Elena Udrea s-a certat în stradă cu tatăl unui contracandidat VIDEO

Gheorghe Ştefan „Pinalti” a făcut o sesizare la 112 pentru a reclama USL-ul şi pe candidatul Liviu Brătescu pentru încălcarea prevederilor legale care interzic pomenile şi mita electorală. Primarul municipiului Piatra Neamţ a vrut să raporteze faptul că, la un restaurant din Roman, Liviu Brătescu oferea mită electorală. „Nu ne mai luaţi de proşti cu dreptatea în România asta, domnule? Este un Dumnezeu. Vreau să ne daţi şi nouă un răspuns la sesizarea pe care am făcut-o„, le-a spus Pinalti celor de la dispecerat.

În tot acest timp, Elena Udrea, candidat ARD, se certa în stradă cu tatăl lui Brătescu, care i-a cerut socoteală pentru faptul că a venit să candideze într-un oraş cu care nu are nicio legătură. „De ce n-aţi candidat în oraşul dumneavoastră şi ne păcăliţi pe noi aici?„, i-a spus Brătescu senior Elenei Udrea.

Cu ce vă păcălesc, ia spuneţi? Fiul dumneavoastră ce-a făcut pentru Roman? Nimeni n-a adus la Roman câţi bani am adus eu în trei ani şi jumătate. M-au invitat mulţi să candidez la ei, dar am o echipă cu domnul primar„, a spus Udrea.

Fostul ministru al Turismului a continuat cearta pe Facebook: „Mă gândesc serios să o trimit şi eu pe mama la întâlnire cu Brătescu seniorul, data viitoare”.