Elena Udrea s-a logodit. Anunţul a fost făcut chiar de iubitul ei

Elena Udrea se pregăteşte de nuntă. Fostul ministru al turismului s-a logodit la fix un an de relaţie cu fostul manechin, Adrian Alexandrov. Udrea a mai fost căsătorită timp de zece ani cu omul de afaceri Dorin Cocoş.

06 iul. 2017, 14:27
Elena Udrea s-a logodit. Anunţul a fost făcut chiar de iubitul ei

La vârsta de 43 de ani, Elena Udrea iubeşte ca în liceu şi se pregăteşte de cel mai important eveniment, şi anume momentul când va fi dusă la altar în rochie albă de mireasă.

Adrian Alexandrov şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o de soţie chiar în ziua în care au împlinit un an de când s-au cunoscut.

„Da, m-am logodit cu Elena”, a spus fostul manechin, actualmente broker imobiliar în zona de nord a Capitalei, potrivit click.ro.

Cei doi amorezi locuiesc încă separat, el în vila din Corbeanca, ea în apartamentul luxos din complexul Stejarii, însă în weekenduri şi în vacanţe sunt mereu împreună.

Elena Udrea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoş, cu 12 ani mai în vârstă decât ea. Cei doi au spus „da” la New York, în 26 decembrie 2003, chiar de ziua ei de naştere. Zece ani mai târziu, în 2013, cei doi anunţau că mariajul lor a luat sfârşit „în mod amiabil şi în faţa notarului”.

Citeşte şi Elena Udrea, DEZVĂLUIRI din viaţa personală. Pe cine a mărturisit că iubeşte VIDEO