Elena Udrea s-a pozat cu lăutarii români care cântă pe străzile Madridului VIDEO

Elena Udrea s-a pozat cu românii care cântă pe străzile din Madrid şi şi-a pus fotografiile pe internet. Fostul ministru al Turismului a fost în vizită în Spania, pentru a-l convinge pe preşedintele echipei Real Madrid să investească la noi în ţară.

RomaniaTV.net
07 mart. 2012, 21:25

Elena Udrea a ţinut să imortalizeze toate momentele importante din această vizită, aşa că a făcut multe fotografii şi le-a postat pe Facebook. Şefa PDL Bucureşti s-a fotografiat, la masă, cu preşedintele clubului de fotbal Real Madrid.

„Alături de Florentino Perez, preşedintele clubului Real Madrid şi al uneia dintre cele mai mari firme de construcţii din Europa. Am discutat despre proiectele mari de investiţii în infrastructură pe care constructorii spanioli le pot derula în România”, a notat Elena Udrea pe Facebook.

Udrea a vrut amintiri şi de pe străzile din capitala Spaniei. Aşa se face că fostul ministru al Turismului s-a pozat cu un grup de români care cântă pentru bani în centrul Madridului, dar şi cu „Los Bandidos”, angajaţii unui restaurant din centrul istoric al oraşului.

Elena Udrea s-a întâlnit şi cu primăriţa capitalei spaniole, apoi a luat masa cu românii din Madrid.

Alături de Ana Botella, primarul Madridului şi o femeie-politician foarte puternică. Am discutat despre diferenţele dintre capitala Spaniei şi cea a României şi despre ce avem noi de făcut la Bucureşti. O aştept cu drag în România peste câteva luni„, explicat fostul ministru al Turismului, tot pe Facebook.

Elena Udrea, la întânirea comunităţii române de la Madrid