Elena Udrea şi-a afişat tatuajul. Cui îi este dedicat şi ce semnificaţie are

Elena Udrea a fost audiată, marţi, la Curtea de Apel București, în dosarul în care este judecată pentru instigare la luare de mită şi spălare a banilor în legătură cu finanţarea campaniei electorale de la alegerile prezidenţiale din 2009.

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 15:27
Elena Udrea şi-a afişat tatuajul. Cui îi este dedicat şi ce semnificaţie are

Cu ocazia înfăţişării de la CAB, Udrea a acordat o declaraţie reporterului România TV, care a observat un amănunt inedit în timpul interviului. „Blonda lui Băsescu” afişa un tatuaj pe piept, care nu se vedea în totalitate, dar despre care a fost încântată să vorbească, fiind dedicat celei mai dragi persoane din viaţa ei.  Elena Udrea și-a scris numele fetiței sale pe piele, urmat de un mesaj în limba spaniolă: „Eva Maria, amor de mi vida” – „Eva Maria, dragostea vieţii mele”.

Reporter: Nu pot să nu remarc tatuajul. La mulţi ani, a făcut 2 ani (n.r. fiica Elenei Udrea), de ce un tatuaj?

Elena Udrea: Da, imi pare rau ca nu se vede tot, dar nu aveam unde sa il pun in așa fel incat sa se vada tot. Mi-am dorit foarte mult, de cand am nascut, sa fac aceasta declaratie, cumva de dragoste, care sa fie aici cu mine tot timpul, chiar si cand nu este ea. Acum, ca a făcut 2 ani, am avut ocazia să realizez acest tatuaj, in limba spaniolă, pentru ca atunci cand m-am gandit sa imi tatuez mesajul acesta pe umăr, ma aflam in Costa Rica si ma aflam închisă, si toate femeile aveau tatuate numele copiilor pe brate și mi s-a părut ca intr-adevar este un lucru care va ține aproape de copilul tau atunci cand tu nu esti langa el.

Reporter: Cum v-ati protejat?

Elena Udrea: Noi suntem acolo destul de izolate, avem tot ce ne trebuie, suntem destul de izolati, nu am avut ocazia… Si mama si bona se protejează amândouă, in așa fel incat sa nu aducă virusul.

Reporter: Ce cadou i-ati cumparat fetei?

Elena Udrea: Jucarii si primul ei parfum Şi eu tot jucării i-am luat, jucăriile o bucura, chiar am făcut si o gluma, nu semăna cu mama ei, deci papusi, jucarii.

Reporter: Ati fost imbracate la fel de ziua ei.

Elena Udrea: Da, a fost opțiunea mamei, nu optiunea copilului, după ea, putea sa stea si în pampers la ziua ei, ea era fercita.

Citeşte şi: Elena Udrea, audiată la Curtea de Apel Bucureşti. Este acuzată de infracţiuni grave! Primele declaraţii