Elena Udrea şi EBA, mesaje pentru mame de Sfânta Maria Mică

Prezidenţiabilul PMP, Elena Udrea, a postat pe Facebook o fotografie cu ea şi cu mama ei, adresându-i totodată un mesaj de ziua numelui. Un gest similar a făcut şi Elena Băsescu, însă fotografia o înfăţişează pe Maria Băsescu ţinându-şi în braţe nepoata.

08 sept. 2014, 11:18

„La mulţi ani tuturor românilor adevăraţi, buni şi frumoşi care îşi sărbătoresc de Sfânta Maria ziua numelui! Să aibă parte de sănătate, linişte şi cât mai multe bucurii împărtăşite cu cei dragi! La mulţi ani şi iubitei mele mame, cel mai imporant sprijin şi reper moral din viaţa mea şi omul care mă face întotdeauna să zâmbesc la finalul unei zile, oricât de grele”, i-a transmis Elena Udrea mamei sale, Maria.

Acelaşi gest l-a făcut Udrea şi anul trecut când a prăznuit ziua de 15 august, Sfânta Maria Mică, la mănăstirea Rohia, în Maramureş. Poza cu cele două o înfăţişa pe Elena Udrea în porta tradiţional maramureşean.

De ziua numelui mamei sale, Elena Băsescu a ales o fotografie cu Maria Băsescu şi nepoata ei, Sofia. „Toate gândurile mele bune şi urările de sănătate se îndreaptă astăzi către cei care poartă numele Sfintei Maria. Le doresc să se bucure de protecţia Fecioarei Născătoare. În mod special, astăzi, privesc cu iubire şi recunoştinţă către minunata mea mamă, Maria. La mulţi ani!”, a scris EBA pe facebook.