Elena Udrea spune, pe Facebook, "povestea genţii cu 900.000 de euro"

Publicat: Joi, 26 Martie 2015 16:42 // Actualizat: Joi, 26 Martie 2015 16:45 // Sursa: romaniatv.net

Elena Udrea vine cu noi detalii despre "geanta cu 900.000 de uero" din dosarul Gala Bute. În noul mesaj postat pe pagina de Facebook, echipa de comunicare a Elenei Udrea "promite" să prezinte "adevărul despre acuzaţiile care i-au fost aduse Elenei Udrea de către procurorii lui Koveşi". 

"Povestea genţii cu 900.000 de euro (...) Există un singur om pe acest pământ care susţine că această geantă a ajuns la Elena Udrea: Gheorghe Nastasia (fost secretar general în MDRT). Atenţie! Nu cel de la care a pornit mita (Adrian Gărdean), care susţine că nu ştia ca banii să ajungă la Udrea.
Ca să se ajungă la această acuzaţie, au fost nevoie de nouă (9!!!) declaraţii ale lui Nastasia în care acesta s-a contrazis şi susţine că a minţit în cele iniţiale. Acesta susţine în toamna lui 2014 că nu îl cunoaşte pe Gărdean, nu a primit niciun ban de la acesta şi cu atât mai puţin că i-ar fi dat bani Elenei Udrea, iar în 2015 a ajuns să spună că a luat geanta şi i-a dat-o fostului ministru. De unde rezultă inconsecvenţa şi lipsa de credibilitatea a unui martor pus sub presiune.
Interesant este ce s-a întâmplat la confruntări şi procurorii nu au vrut să afle judecătorii şi opinia publică.
• Nastasia a spus că nu a deschis geanta şi nu ştie dacă erau bani înăuntru. A
• Tot Nastasia a susţinut că nu ştie când i-a dat geanta lui Udrea şi se contrazice la confruntări, afirmând că nu a mai vorbit cu Gărdean despre o "diferenţă". Asta după ce în 13 februarie a declarat că i-a mai şi transmis mituitorului iniţial că mai este nevoie de încă 3 milioane de lei.
• Cel care a dat mita (Adrian Gărdean) a spus că banii erau pentru Nastasia şi că nu s-a discutat niciodată că geanta ar trebui să ajungă la Udrea.
Deci, avem doar declaraţia unui om cu un comportament contradictoriu total, cu o atitudine procesuală inconsecventă şi cel puţin dubioasă pe care procurorii îşi bazează întreaga argumentaţie legată de geanta cu 900.000 de euro.
Nastasia, la diferenţă de doar două ore, în 13 februarie, dă a opta şi a noua declaraţie. În a opta spune că „niciodată nu am luat bani de la Gărdean şi nu i-am dus lui Udrea" – atunci urma să fie arestat şi avea calitatea de suspect. După trei ore distanţă, declara „am luat geanta cu banii şi i-am dus-o Elenei Udrea" – şi astfel a plecat acasă", se arată în mesajul postat de echipa de comunicare a Elenei Udrea, pe Facebook.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dosarul Gala Bute elena udrea Elena Udrea facebook gala bute Gheorghe Nastasia
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 mar 21:09
Răspunde | Votează email 0 email
Alex
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
26 mar 17:15
...Elena Udrea vine cu noi detalii despre „geanta cu 900.000 de uero” din dosarul Gala Bute. În noul mesaj postat … mai mult Citeste articolul la sursa: ...
26 mar 17:12
Răspunde | Votează email -1 email
Casa de telenovele DNA
Geanta cu 900 de mii de euro a inceput sa bata telenovela Elodia. Va spun sincer, nimeni niciodata nu va putea demonstra ca a existat aceasta geanta si daca a existat ea s-a oprit la Anastasie, niciodata la Udrea. Nu vedeti? Cei care au scris compuneri la DNA au spaguit, au profitat, s-au imbogatit. Dar in denunturi zic ca erau sfinti, ei n-au oprit un leu, ci ii dadeau blondei pe toti! Cum Doamne iarta-ma sa crezi o asemena bazaconie. Cum pot cei de la DNA sa abuzeze de o femeie doar ca o cheama Udrea, ca-i faina si inteligenta si n-a tradat niciodata? Ce le-a facut Udrea, Kovesi de ce nu iese publica sa spuna: da, o urasc pe Udrea si o persecut. Asa am sti si noi cum sta treaba, am sti cum sa reactionam in tara asta! Poate alegem sa plecam in lumea larga pentru ca, e posibil ca doamna Kovesi sa nu ne suporte pe mai multi, mai ales pe femeile frumoase! E posibil, nu?
1
EUR
4.8332
RON
29 Mar
noapte 7 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H