Elena Udrea, ţinută provocatoare de ziua iubitului ei. „Să rămâi aşa cum eşti, mereu pozitiv”

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, i-a transmis vineri seară o urare specială iubitului ei, Adrian Alexandrov.

04 feb. 2022, 22:02
Elena Udrea, ţinută provocatoare de ziua iubitului ei. „Să rămâi aşa cum eşti, mereu pozitiv”

Elena Udrea a publicat un mesaj emoţionant cu ocazia zilei de naştere a lui Adrian Alexandrov.

„La multi ani, iubitul meu!🙏❤️🥂
Sa ramai asa cum esti, mereu pozitiv, de incredere, sensibil, discret, tandru, familist, plin de dragoste, un partener, un iubit si un tata minunat!
Sa ai o viata frumoasa, asa cum meriti!
P.S. Si sa ramai mereu tanar, chiar daca azi ai implinit jumatate din 70 de ani!”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Elena Udrea are o relaţie de aproximativ şase ani cu Adrian Alexandrov, căruia i-a dăruit şi o fetiţă.

Fost ministru al Dezvoltării şi Turismului, Udrea a mai mărturisit că s-ar căsători a doua oară, deoarece crede în instituţia căsătoriei.

„Nu mă cunosc cu soacra mea, ea locuieşte în Italia. Doar ce am văzut-o pe telefon când vorbeşte cu Adrian. Va fi un moment interesant, nu am avut ocazia să cunosc o soacră.

Nu mi-a fost teama ca ma va părăsi iubitul meu, atunci când am fost arestată. Il cunosteam pe Adrian de doi ani, stiam ce caracter are. Adrian este un tată extrem de responsabil, un bărbat pe care te poţi baza, s-a întărit în experienţa cu mine.

Da, m-aş căsători a doua oară. Cred în instituţia căsătoriei.

Nu spun că nu mi-as mai dori copii, dar e atat de coplesitoare relatia cu fiica mea, ca nu as vrea să împart cu nimeni. Le încurajez pe femei să devină mame„, a declarat Elena Udrea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, în octombrie 2020.

Citeşte şi: Elena Udrea face dezvăluiri despre fetiţa ei: „Nu accepta și începea să plângă. E groaznic!”

Elena Udrea construieşte 10.000 de apartamente la Cluj

Potrivit surselor EvZ, cuplul Udrea-Alexandrov sunt parteneri în cel mai mare proiect de imobiliare din Cluj.

Astfel, e de menţionat că cel mai mare proiect imobiliar din Europa de Sud-Est, a demarat şi se construieste la Cluj! Consiliul Local Cluj a aprobat PUZ-ul pentru Transilvania Smart City, viitorul mini-oraș, construit pe dealul Borzaș din Municipiul Cluj-Napoca, pe o suprafata de 350.000 mp.

Sunt proiectate nu mai puţin de 10.000 de apartamente, un mall, hoteluri, restaurante, un parc de 2 ha, creșă, grădiniță, școală, dar și un heliport. Transportul spre aeroport și spre oras se face cu telegondola, livrările în interiorul cartierului se fac cu drona, fiind stabilite stații de încărcare a mașinilor electrice.

Citeşte şi: Elena Udrea, victorie în faţa Fiscului. Parchetul a clasat un dosar în care fostul ministru era acuzat de evaziune fiscală