Elena Udrea trimite generatoare electrice la Buzău

Elena Udrea vrea să-i încălzească pe elevii din judeţul Buzău cu ajutorul generatoarelor electrice. Organizaţia PDL Bucureşti a trimis şapte generatoare la şcoli din Buzău, urmând ca Udrea să trimită încă trei în nume personal.

RomaniaTV.net
29 feb. 2012, 10:35
Elena Udrea trimite generatoare electrice la Buzău

Organizaţia PDL Bucureşti, condusă de fostul ministru al Turismului, a trimis deja şapte astfel de generatoare care ar trebui să asigure căldura în sălile de clasă ale şcolilor din localităţile Luciu, Gherăseni, Movila Banului, Largu, Pogoanele, Vintilă Vodă şi Pietroasele, unde cursurile se desfăşoară în condiţii improprii din cauza frigului.

Elena Udrea anunţă că nu se va opri aici. Pentru că, spune ea, se simte legată sufleteşte de Buzău, zona în care s-a născut şi a crescut, va cumpăra din banii ei alte trei generatoare electrice cu care va merge în judeţ.

Evident că sunt legată sufleteşte de Buzău, fiind născută şi crescând acolo. Văzând cu ce dificultăţi se confruntă oamenii de acolo şi că sunt copii care nu pot merge la şcoală din cauza frigului din sălile de clasă, am luat decizia să dăm o mână de ajutor. Pe de o parte, PDL Bucureşti, filiala pe care o conduc, a cumpărat şapte generatoare. Am însă de gând să ajut şi eu, cumpărând personal alte trei generatoare cu care voi merge acolo”, a declarat Udrea.

PDL Bucureşti a colectat până acum 10 tone de alimente, haine şi pături ca ajutoare pentru sinistraţii din Vrancea, Buzău, Giurgiu şi Ialomiţa, iar consilierii democrat-liberali din CGMB şi-au donat indemnizaţia pentru ajutorarea sinistraţilor.