Elena Udrea, vizitată în arest de mama ei şi prietena Ruxandra Dragomir. Ce pachet a primit de acasă VIDEO

Elena Udrea a fost vizitată în Arestul Poliţiei Capitalei de mama ei şi de prietena Ruxandra Dragomir. După ce a aflat că rămâne încă trei săptămâni după gratii, Elena Udrea i-a cerut mamei ei să-i aducă un pachet cu haine, dar a primit şi alimente, potrivit România TV.

06 mart. 2015, 10:23
Elena Udrea, vizitată în arest de mama ei şi prietena Ruxandra Dragomir. Ce pachet a primit de acasă VIDEO

Elena Udrea rămâne în arest după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis ca deputatul PMP să respingă contestaţia depusă de către Elena Udrea.

Citeşte şi: ELENA UDREA rămâne în arest preventiv timp de 30 de zile

Fosta şefă PMP a fost vizitată la închisoare de mama şi de prietena ei cea mai bună, Ruxandra Dragomir. Elena Udrea a primit mai multe pungi cu alimente, dar şi haine de schimb. Mama Elenei Udrea i-a adus şi un buchet de flori, potrivit România TV

Elena Udrea are dreptul la o vizită săptămânală la sediul Arestului Poliţiei Capitalei, o vizită care durează până la două ore. Mama ei a vizitat-o deja de trei ori cât timp Elena Udrea s-a aflat în arest preventiv.

Citeşte şi: Ce a făcut ELENA UDREA în ŞASE ani de deputăţie

Elena Udrea a fost arestată preventiv pe 25 februarie, după ce ICCJ a emis pe numele ei mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în dosarul „Gala Bute”. Fostul ministru a contestat decizia la curtea supremă, iar joi dimineaţă a fost adusă în faţa magistraţilor, care au luat o decizie definitivă.