Elena Udrea, vizitată de iubit la închisoare. Alexandrov: „Momentan este ok, rezistă. Are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei”. De ce nu-şi poate vedea fetiţa

Elena Udrea se află de trei zile în închisoare în România după ce judecătorii bulgari au decis să o extrădeze pentru a executa pedeapsa de 6 ani ca urmare a condamnării în dosarul Gala Bute. După încarcerarea la Târgşor, Elena Udrea a primit vizita iubitului ei. Adrian Alexandrov a declarat că Elena Udrea are o stare bună şi că este încrezătoare că totul se va corecta la recurs.

18 iun. 2022, 17:10
Elena Udrea, vizitată de iubit la închisoare. Alexandrov: „Momentan este ok, rezistă. Are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei”. De ce nu-şi poate vedea fetiţa

Elena Udrea este de trei zile încarcerată la penitenciarul Târgşor. Este ținută în spatele unei uși bine ferecate, păzită 24 de ore din 24 de ofițerii din penitenciar. Stă sigură într-o cameră spațioasă, la parter. Pentru protecția specială, Udrea ar putea plăti cu zile de libertate.

Udrea speră să petreacă doar câteva zile în închisoare, nu 6 ani. Fostul ministru mai are o şansă să scape de condamnarea în dosarul Gala Bute. Un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a amânat pentru luni, 20 iunie, judecarea recursului în casaţie prin care Elena Udrea încearcă să scape printr-o cale extraordinară de atac de condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul „Gala Bute”.

Citeşte şi: Elena Udrea a fost extrădată în România pentru a ispăşi pedeapsa de 6 ani de închisoare. A fost adusă cu cătuşe şi predată la penitenciarul Târgşor

Adrian Alexandrov, despre Elena Udrea: Momentan este ok, rezistă. Are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei

Până când demersurile sale în instanță se vor rezolva, Elena Udrea se topește de dorul fetiței sale. Fostul ministru a primit doar vizita partenerului de viață.

„Elena are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei care repet, a fost una abuzivă. Momentan este ok, rezistă şi se pregăteşte pentru ziua de poimâine”, a spus Adrian Alexandrov, la România TV.

Elena Udrea nu îşi poate vedea copilul, în închisoare

”Nici nu o pot aduce aici, pentru că discuţia se poartă printr-un geam şi cred că e o traumă pentru un copil ca, după atîta timp, să vină să îşi vad mama în felul acesta”, a mai spus Alexandrov.

Citeşte şi: EXCLUSIV Gigi Becali, după extrădarea Elenei Udrea: „Statule, dă-i drumu’ la femeie să-şi vadă copilul cinci zile. Dă-i 25 de zile într-un an”

La începutul săptămânii viitoare, Elena Udrea are proces la instanța supremă, prin care contestă condamnarea la 6 ani de detenție.

Vă reamintim că Elena Udrea a fost adusă joi în ţară, la câteva zile după ce autorităţile judiciare bulgare au decis extrădarea sa. Fostul ministru a fost preluată din custodia poliţiei bulgarie în Vama Giurgiu. O maşină a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a dus-o direct la Penitenciarul Târgşor.

Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului a fost prins în 7 aprilie, la graniţa dintre Bulgaria şi Grecia. Plecase din România în ziua când a fost condamnată în dosarul „Gala Bute”.