Elena Udrea, vizitată de mama sa şi de Ruxandra Dragomir, după hotărârea privind rămânerea în arest

Elena Udrea este vizitată vineri dimineaţa de mama sa şi de Ruxandra Dragomir. Aceasta este prima vizită pe care Udrea o primeşte după ce primit cea mai proastă veste din viaţa ei: că va petrece Paştele în arest.

03 apr. 2015, 06:48
Elena Udrea, vizitată de mama sa şi de Ruxandra Dragomir, după hotărârea privind rămânerea în arest

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins joi contestația formulată de Elena Udrea față de decizia judecătorilor de prelungire a cu 30 de zile a arestului preventiv în dosarul „Gala Bute”.

Vineri dimineaţă, mama Elenei Udrea a vizitat-o în Arestul Central al Capitalei, ocazie cu care i-a adus fostei şefe PMP şi un buchet de flori. La scurt timp după sosirea Mariei Veliceasa, la Arestul Central a sosit şi Ruxandra Dragomir, cea mai bună prietenă a Elenei Udrea.

„Nu mă aşteptam niciodată la aşa ceva”, a spus Ruxandra Dragomir, referitor la decizia de menţinere a măsurii arestului preventiv în cazul Elenei Udrea.

Citeşte şi: ELENA UDREA petrece Paştele ÎN AREST. ICCJ a respins contestaţia fostului ministru în dosarul „Gala Bute”

Magistraţii ICCJ au menţinut decizia luată în 23 martie de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv în cazul fostului ministru Elena Udrea pusă sub acuzare în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a fost arestată preventiv în acest dosar pe data de 25 februarie.

Citeşte şi: Cum a speriat Elena Udrea şantajiştii din cazul Lucinschi: Şpagă de 25.000 de euro, returnată de frică

În dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a fost acuzată inițial de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și luare de mită. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infracțiuni de luare de mită.