ELENA UDREA, vizitată de mama sa şi de Ruxandra Dragomir în arest VIDEO

Elena Udrea este vizitată, la această oră, de mama sa în arest. Ca în fiecare zi de vineri, mama fostului ministru a venit să îşi vadă fiica, aflată în arestul Poliţiei.

RomaniaTV.net
20 mart. 2015, 07:01
ELENA UDREA, vizitată de mama sa şi de Ruxandra Dragomir în arest VIDEO

Mama Elenei Udrea nu a dorit să dea declaraţii jurnaliştilor, la sosirea la arest. Aceasta i-a adus fiicei sale flori şi mai multe pachete.

În jurul orei 10.00, la arest a sosit şi Ruxandra Dragomir, care i-a adus lalele prietenei sale.

Cele două au părăsit arestul în jurul orei 12.00. Mama Elenei Udrea nu a dorit nici de această dată să facă declaraţii, în schimb, Ruxandra Dragomir a vorbit despre starea de spirit a fostului ministru şi despre confruntările de joi.

Vineri este ziua în care Udrea poate fi vizitată în arest. Săptămâna trecută, fostul ministru a primit vizita mamei sale, dar şi a prietenei sale, Ruxandra Dragomir.

Dragomir declara, la plecare, că i-a adus prietenei sale flori şi covrigi şi dezvăluia că fostului ministru îi place să mânînce fasolea pe care o primeşte în arest.

CITEŞTE ŞI Ruxandra Dragomir i-a adus COVRIGI Elenei Udrea în arest: „Ori de câte ori este FASOLE la masă, mănâncă”

Elena Udrea a fost confruntată, joi, timp de aproape 7 ore, cu denunţătorii săi din „Gala Bute”. Procurorii DNA au aprobat solicitarea fostului ministru al Turismului, iar Elena Udrea s-a confruntat cu oamenii care iniţial i-au fost alături, iar apoi au turnat-o. Udrea a fost confruntată cu Ştefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Adrian Gărdean şi Ana Maria Topoliceanu.

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA, faţă în faţă cu denunţătorii săi la DNA. Confruntările s-au încheiat după 7 ore VIDEO

Elena Udrea se află în arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul „Gala Bute”, în urma deciziei Înaltei Curţi de Casație și Justiție. Fosta şefă PMP este cercetată pentru săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.